Fanola No Orange Shampoo 1000ml

Van € 19,95 nu voor € 14,95

Belangrijkste kenmerken

  • Voor donker gekleurd haar
  • Paarse pigmenten
  • Geen rode tinten
  • Hydraterend
  • Super glad en glanzend 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8032947864188
Merken Fanola
Inhoud 1000 ml

Reviews

Veelgestelde vragen

Kan Fanola Orange ook op ontkleurd haar?Het haar was eerst ingekleurd met blonde en donkerblonde tinten.Na één wasbeurt was de kleur er snel uit en te licht. Daarna heeft men er een spoeling op gezet die mijn haar bruinrood kleurde. Ik ben daarna naar een andere kapper gegaan. Die heeft er weer een toner op gezet en wat lichte highlights. Het is nog steeds vrij donker en oranje gloed. Zilvershampoo helpt niet echt.
Werkt deze shampoo ook op natuurlijk rood haar?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De Fanola No Orange Shampoo is voor donker gekleurd haar. Door de blauwe pigmenten in de shampoo zal het haar geen koper tinten krijgen. Daarnaast is de shampoo ook hydraterend. Het haar wordt super glad en glanzend.

Gebruik Fanola No Orange Shampoo:

Gebruik de Fanola No Orange Shampoo bij op nat haar. Breng een kleine hoeveelheid in het haar. Masseer de shampoo net zolang totdat het begint te schuimen. Laat de shampoo 1-5 minuten zitten. Spoel vervolgens goed de shampoo uit met warm water. Gebruik na de Fanola No Orange Shampoo de Fanola No Orange Mask voor resultaat.

Resultaat Fanola No Orange Shampoo:

De Fanola No Orange Shampoo zorgt dat er geen rode tinten zichtbaar zijn. Ook zal de shampoo het haar super glad en glanzend laten stralen. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje