Fanola No Orange Shampoo 350ml

Van € 14,95 nu voor € 8,25

Belangrijkste kenmerken

  • Bevat paarse pigmenten
  • Voor donker gekleurd haar
  • Hydraterend
  • Maakt de haren glad, glanzend en gezond

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8032947864171
Merken Fanola
Inhoud 350 ml

Reviews

Veelgestelde vragen

Hallo,Ik heb mijn haar lichter geverfd en (geblondeerd), alleen zit er nu een al een oranje gloed overheen.. welke raden jullie me dan aan. De Fanola no orange of toch de no yellow.. ik kom er niet echt aan uit.Groetjes Laila
Hallo, ik heb donker haar met blonde highlights; welke fanola producten kan ik dan het beste gebruiken?
Ik heb blond haar met een oranje gloed. Kan ik deze shampoo dan ook gebruiken?
Goedenavond,Ik heb al mijn verf uit laten groeien en heb nu donkerblond en grijs haar.Er zit wel wat warmte in mijn eigen haarkleur. Krijg ik dat ook wat matter met de No Orange ?Hoor graag, bvd
Hey, Ik heb mijn haar van rood naar donkerbruin aubergine geverfd maar ik heb nu donkerbruin-rood. Werkt deze shampoo daar ook voor om dus de roodtint er uit te halen? Mvg
Hoi,Ik heb mijn haar in balayage geverft zelf donker haar de rest zit warmte in. Nu heb ik opnieuw hoger balayage jn gezet is dus nu veel koeler. Geel as. Nu is mijn vraag als ik de no orange pak doet hij dan niks op dat geel as? Groetjes vivien
Hoi, hoe vaak per week moet deze shampoo worden gebruikt? En wordt er verwacht om naast deze shampoo nog een andere shampoo te gebruiken die vaker per week kan worden gebruikt? Ik heb namelijk gelezen dat deze shampoo maar één keer per week gebruikt moet worden, maar helaas wordt mijn haar daar echt te vettig van.
Hoi ik heb donker bruin haar met highlights alleen heb ik in het onderste gedeelte een oranje gloed... Boven is het gewoon mooi blond.. Werkt de no orange dan ook? En kan het dan gewoon op heel mijn haar? Of alleen waar de oranje ondertoon is?
Ik heb mijn donkerblonde/grijze haar blond geverfd (l'oreal essence nr.9) maar het is nogal oranje geworden, niet geel. Welke shampoo moet ik nou nemen, no yellow of no orange? Alvast bedankt!
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De Fanola No Orange Shampoo bevat blauwe pigmenten dat ervoor zorgt dat er geen rode tinten in het haar voorkomen. Het is voor donker gekleurd haar. De shampoo is hydraterend. Ook maakt het de haren super glad, glanzend en gezond. 

Gebruik Fanola No Orange Shampoo:

Gebruik de Fanola No Orange Shampoo op nat haar. Breng een kleine hoeveelheid in het haar. Masseer de shampoo net zolang totdat het begint te schuimen. Laat de shampoo 1-5 minuten zitten. Spoel vervolgens goed de shampoo uit met warm water. Gebruik na de Fanola No Orange Shampoo de Fanola No Orange Mask voor resultaat.

Resultaat Fanola No Orange Shampoo:

De Fanola No Orange Shampoo zorgt dat er geen koper tinten zichtbaar zijn. Ook zal de shampoo het haar super glad en glanzend laten stralen. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje