Farouk Royal Treatment Hydrating Conditioner

nu voor € 3,26 Van € 4,35
25% Korting
25% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Hersteld vochtbalans
  • Gaat haarbreuk tegen
  • Sterk en zacht haar
  • Bevat Parel, Witte truffel en Zijde 
  • Vrij van parabenen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911785386
Merken Farouk Royal Treatment
Vrij van Parabenen

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Farouk Royal Treatment Hydrating Conditioner is geschikt voor droog en beschadigd haar. De unieke formule van witte truffel en parelextract geeft het haar een boost aan vitamines. Farouk Royal Treatment Hydrating Conditioner hersteld de vochtbalans in het haar en gaat haarbreuk tegen. De conditioner maakt het haar sterk, glanzend en zacht.

Witte truffel:

De witte truffel is een van de rijkste bronnen van vitamine B. Deze vitamine stimuleert de proteïnen en aminozuren die het haar sterk en gezond maken. Witte truffel zorgt ook voor de keratineproductie, wat het haar in conditie houdt en breuk tegen gaat.

Parelextract:

Parels hebben een unieke samenstelling van 22 aminozuren, proteïnen, vitamine B en polysachariden. Deze stoffen zorgen ervoor dat het haar tot drie keer langer vocht vasthoudt. Parelextract maakt het haar glanzend en laat kleurpigment behouden.

Gebruik Farouk Royal Treatment Hydrating Conditioner:

Neem een kleine hoeveelheid Farouk Royal Treatment Hydrating Conditioner en breng dit op gewassen haar aan. Masseer de conditioner in vanaf halverwege het haar tot in de punten. Laat de conditioner enkele minuten inwerken en spoel het haar daarna grondig uit.

Resultaat Farouk Royal Treatment Hydrating Conditioner:

Farouk Royal Treatment Hydrating Conditioner hersteld de vochtbalans van het haar. Deze conditioner laat het haar glanzen en versterkt het haar. Haarbreuk wordt tegen gegaan en kleurpigment wordt behouden.

Tip:

Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere haarproducten uit de Farouk Royal Treatment lijn.

100% originele producten:

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk Farouk Royal Treatment die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze Farouk Royal Treatment producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag