Fashion

  • Armbanden

    De armband is tegenwoordig vanzelfsprekend bij iedere outfit.
  • Kettingen

    Sieraden zijn een musthave voor iedere vrouw, een outfit is namelijk niet compleet zonder een ketting.
  • Fashion Tattoos

    Fashion tattoos zijn dé nieuwe trend van 2015.

Fashion

Een persoonlijke stijl is een proces dat in voortdurende ontwikkeling is. Uw eigen stijl maakt u uniek en speciaal, en de juiste accessoires horen er natuurlijk ook bij! Het afwisselen van accessoires is een leuke manier om iets nieuws te proberen en kleine details uit de looks die u aanspreken halen is een veilige en betaalbare stap om uw eigen stijl verder te ontwikkelen. Blijf experimenteren en zie wat er bij u past en wat niet – zo krijgt u een unieke, persoonlijke stijl en leert u hoe en wanneer u op uw beste eruitziet!

Trendy accessoires voor een persoonlijke flair

Er is natuurlijk een overvloed aan accessoires overal te vinden. Het maken van een keuze kan echt een karwei worden, en daarom biedt het assortiment van JohnBeerens.com alleen maar de meest trendy accessoires van de hoogste kwaliteit. Zo zit u altijd goed! Een goede voorbeeld hiervan zijn de gouden en zilveren Fashion Tattoos die op de huid geplakt kunnen worden. Deze tijdelijke tattoos bevatten kettingen, armbanden en veren die er prachtig uit zien op de huid. Fashion Tattoos zijn uitgegroeid tot een ware beauty- en modefenomeen in de afgelopen maanden. Beroemdheden, stylisten, redacteuren, bloggers en fashionista’s wereldwijd zijn helemaal weg van deze metallic tattoos die een beetje avontuur en een vleugje hippie chic aan elke outfit toevoegen. Vooral ideaal voor op zomerse festivals en leuke feestjes waar u een beetje meer huid laat zien en een tikje attitude kunt gebruiken! Uiteraard zijn er ook ´echte´ sieraden te vinden in het assortiment van JohnBeerens.com! De diverse armbanden en kettingen variëren van stoer tot zacht en van de heetste trends tot de klassieken. Een outfit is niet af zonder bijpassende accessoires, en dat begint bij JohnBeerens.com!

Must-have fashion accessoires veilig online bestellen

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er de beste accessoires te vinden: van stijlvolle klassieken tot de nieuwste must-haves. Zo geeft u uw look meer persoonlijkheid en karakter. Sieraden wekken verschillende emoties en reacties op, en zo is een zonnige hippie look nooit af zonder veren of lange bedelkettingen, en geeft een stijlvolle gouden of zilveren armband een finishing touch aan de elegante little black dress. Vul uw persoonlijke stijl aan met deze accessoires en maak een statement! Heeft u vragen over de accessoires verkrijgbaar bij JohnBeerens.com? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].