Categorie navigatie:

Merken
  1. (25)
  2. (3)
Levertijd
  1. (28)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Armbanden

(28 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Armbanden (28 artikelen)
Bekijk alles

Armbanden

De armband is tegenwoordig vanzelfsprekend bij iedere outfit. Bijna iedereen draagt wel eens een armband man, vrouw, jong of oud voor iedereen is er wel een passende armband te vinden. De armband is daarom het sierraad om een persoonlijk tintje te geven aan een outfit. Er zijn oneindig veel soorten armbanden en iedere armband vertelt weer een ander verhaal. Bij de online webshop JohnBeerens.com vindt u de armbanden online die een persoonlijk verhaal geeft aan uw outfit.

Zilveren armbanden

De zilveren armbanden wordt al eeuwen gedragen als accessoire, sinds de Romeinen is de zilveren armband al niet meer weg te denken. Deze zilveren armbanden voor dames is dan ook tijdloos en altijd stijlvol. Armbanden zilver zijn dan ook een must voor iedere stijlvolle en modebewuste vrouw. De schakelarmband zilver dames is de laatste tijd erg populair. Hij is er in verschillende maten, met steentjes of zonder. Bijna iedere vrouw draagt wel een schakelarmband, het is een echt mode item.

Bedelarmband

De bedelarmband is de armband met bedels om je persoonlijkheid in uit te laten komen. Ieder bedeltje heeft een speciale betekenis en zegt iets over degene die hem draagt. Ook de bedelarmband is al eeuwen oud, en dus tijdloos. De Romeinen droegen een vis als symbool voor het christendom aan hun armband. Deze symbolen zijn door de jaren heen wel hun betekenis verloren. Nu zegt het bedeltje meer iets over wat jij mooi vindt. Er zijn verschillende soorten bedelarmbanden zoals gouden en zilveren. Voor de bedelarmband goud zijn er verschillende gouden bedels die perfect bij de gouden bedelarmband passen.

Voor iedere gelegenheid de perfecte armband

JohnBeerens.com heeft een assortiment met diverse armbanden voor dames. May21 heeft verschillende armbanden in het assortiment die variëren van trendy tot klassiek. De armbanden worden gemaakt in verschillende, mooie kleuren en bevatten verschillende kralen en eventueel een ornament, zoals een mooie, subtiel kruisje. De kleuren van de armbanden lopen uiteen van zwart tot lichtblauw en van bruin tot legergroen. Zo zit er voor iedere vrouw wel een mooie, passende armband bij. 

Armbanden online bestellen

Sieraden zijn een musthave voor iedere  vrouw, een outfit is namelijk niet compleet zonder een armband. Alle armbanden zijn eenvoudig en veilig online te bestellen in de webhop. Voor advies kunt u bellen met onze beautyspecialisten. Zij zijn bereikbaar op +31 (0)13 530 2010 op werkdagen tussen 9.00 en 20.30.