Fashion Tattoos

Fashion tattoos zijn dé nieuwe trend van 2015. De Fashion tattoos zien er opvallend uit en zijn op diverse plekken op het lichaam aan te brengen, Bijvoorbeeld de armen en de handen.

De gouden en zilveren Fashion Tattoos die opgeplakt kunnen worden bevatten, kettingen, armbanden en veren die er prachtig uit zien op de huid. Fashion Tattoos zijn uitgegroeid tot een ware beauty- en mode fenomeen in de afgelopen maanden. Zo is deze trend snel uitgegroeid tot een favoriete accessoire van onder meer beroemdheden, stylisten, redacteuren, bloggers en fashionista’s overal ter wereld.

Het assortiment fashion tattoos bestaat uit vier prachtige tattoos van het merk LUXXink. Deze mooie fashion tattoos zullen er voor zorgen dat je zult stralen. De fashion tattoos zullen 4-6 dagen zichtbaar zijn op het lichaam. De fashion tattoos zijn zeer eenvoudig aan te brengen. Een echte MUST-HAVE dus!

Mocht u graag advies krijgen over een van de Fashion Tattoos, dan kunt u zich laten adviseren door een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 20 10.