Make-up tips voor een egale foundation

 

 

Een mooie egale foundation is de basis van de make-up. Vooral als je jezelf wat bleekjes vind, is een foundation de ideale oplossing. Het kan soms lastig zijn om de juiste kleur te vinden die past bij de huidskleur. Het gebeurt namelijk vaak dat er wordt gekozen voor een te donkere kleur of dat de foundation niet het gewenste effect geeft. Daarom hebben wij verschillende tips op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat u nooit meer de verkeerde foundation kiest en dat u kan genieten van de perfecte look!


Foundation tips and tricks:


  • Als u een foundation kiest, zorg er dan voor dat de kleur van de foundation hetzelfde is als de huidskleur. Zo zal de foundation natuurlijk ogen en zijn oneffenheden snel verborgen.

 

  • Zorg dat de huid goed gereinigd is voordat de foundation wordt aangebracht. Zo hecht de foundation zich beter aan de huid.

 

  • Zorg ervoor dat je een goede lichtinval hebt. In de badkamer kan het licht anders uitvallen dan in een ruimte waar daglicht invalt. Zo kun je precies zien hoe de foundation op de huid kleurt.

 

  • Om er voor te zorgen dat de foundation een langere tijd blijft zitten, kan er van te voren een primer worden aangebracht op de huid. De foundation blijft dan niet alleen beter en langer zitten, het zal ook makkelijker zijn om deze aan te brengen.

 

  • Vindt u dat de foundation te veel glans aan uw gezicht geeft? Kies dan altijd voor een mattere foundation. Indien gewenst kan u ook altijd een zachte poeder gebruiken na het aanbrengen van de foundation;

 

 

 

John’s tips:


  • Als u de foundation aanbrengt, zorg dan altijd dat de lijnen in elkaar overlopen. Zo is het resultaat mooi en u ziet geen lijnen van de foundation. Om de foundation te egaliseren en de lijnen te blenden kan u gebruik maken van de Beautyblender.

 

  • Heeft u nog nooit eerder een foundation gebruikt? Begin dan eerst met een BB Cream. Dit is een dagcrème en foundation in één. Het is minder dekkend dan een gewone foundation en ideaal om mee te experimenteren. De PUPA Professionals BB Cream+Primer is een echte aanrader.

 

  • Het aanbrengen van een foundation zal uw huid een natuurlijke en egale touch geven. Heeft u echter last van donkere kringen rond de ogen of oneffenheden die niet volledig zijn geëgaliseerd door de foundation? Dan is de T.LeClerc Correcting Fluid het product bij uitstek om de kleine oneffenheden te corrigeren. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag