Garanties

Indien het artikel door jou beschadigd is ontvangen of gebreken vertoont binnen de verwachte levensduur van het artikel, kun je gebruik maken van onze garantieregeling. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]. Vermeld altijd jouw bestelnummer, het product en wat er mis is met het product. We hanteren de wettelijk bepaalde garantievoorwaarden. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Deze wettelijke garantie word ook als non-conformiteit beschreven. Het termijn van de wettelijke garantie word bepaald door de verwachte levensduur. 

Garantie CHI Tools
Op de CHI Tools geven wij 2 jaar Europese garantie (vanaf de aankoopdatum) op het elektronische gedeelte. Bij constatering van een elektronisch defect binnen 2 jaar ontvang je een nieuwe CHI Stijltang. CHI levert geen losse onderdelen, wat maakt dat reparatie of levering van losse onderdelen niet mogelijk is. Op haarborstels met keramisch gedeelte geldt een garantie van 1 jaar. Let op! Wij geven geen garantie op siliconen strips, diamantjes, accessoires en andere extra’s, op, bij of aan de tool. 

Garanties
De garanties op andere merken bedragen:
Iso - 2 jaar
Ogé - 2 jaar
José Eber - 2 jaar
ghd - 2 jaar
Diva - 2 jaar
Glamoriser - 2 jaar
Dafni - 2 jaar
Revamp - 2 jaar
Formawell Beauty X Kendall Jenner - 2 jaar
L'Oreal Steampod - 2 jaar
Revlon - 4 jaar
Barnum - 2 jaar
Babyliss - 1 jaar
Proliss - 1 jaar
HH Simonsen - 2 jaar
Parlux - 6 maanden
Elchim - 1 jaar
BRUSH - 2 jaar

De garanties genoemd op deze pagina zijn extra garanties en gelden boven op de wettelijke garantie.

Marc Inbane Tanning spray:
In de fles zit het tanning product in een zak, bij het laten vallen van de fles gaat de zak kapot en is het product onbruikbaar. Wees alert om schade te voorkomen, aangezien een in gebruik genomen product niet meer wordt teruggenomen en niet wordt vergoed.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje