Categorie navigatie:

Garanties

Indien het artikel door u beschadigd is ontvangen, kunt u gebruik maken van onze garantieregeling. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]. Vermeld altijd uw bestelnummer, het product en wat er mis is met het product. We hanteren de wettelijk bepaalde garantievoorwaarden. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Deze wettelijke garantie word ook als non-conformiteit beschreven. Het termijn van de wettelijke garantie word bepaald door de verwachte levensduur. 

Garantie CHI Tools
Op de CHI Tools geven wij 2 jaar Europese garantie (vanaf de aankoopdatum) op het elektronische gedeelte. Bij constatering van een elektronisch defect binnen 2 jaar ontvangt u een nieuwe CHI Stijltang. CHI levert geen losse onderdelen, wat maakt dat reparatie of levering van losse onderdelen niet mogelijk is. Op haarborstels met keramisch gedeelte geldt een garantie van 1 jaar. Let op! Wij geven geen garantie op siliconen strips, diamantjes, accessoires en andere extra’s, op, bij of aan de tool. Let op! Mits de klacht gegrond is kunt u het product via een DHL servicepoint retourneren naar ons. Dit kan geheel kosteloos. Bent u woonachtig buiten Nederland dan dient u het bonnetje van de verzendkosten bij het pakket te doen zodat wij dit kunnen vergoeden (met een max. van €9,95). 

 

Garantie iLift
Op iLift geven wij 1 jaar garantie, ingaande vanaf de aankoopdatum. Defecte producten die binnen de garantie periode vallen worden retour gezonden naar onze leverancier in Italië, daar word onderzocht wat er defect is en van daaruit word naar een gepaste oplossing gezocht. Wanneer u de defecte iLift naar ons verstuurt dient dit via een DHL servicepoint gedaan te worden, dit kan geheel kosteloos. Wanneer u woonachtig bent in het buitenland dient u het bonnetje van de verzendkosten mee te sturen zodat wij het kunnen vergoeden. Uiteraard kan de gerepareerde iLift kosteloos worden mee verzonden bij uw eerstvolgende bestelling.

 

Beide garanties (CHI Tools en iLift) zijn extra garanties zijn en gelden boven op de wettelijke garantie.