Categorie navigatie:

Merken
  1. (2)
  2. (6)
  3. (3)
  4. (1)
Huidtype
  1. (6)
  2. (7)
  3. (6)
Levertijd
  1. (8)
  2. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Damesgeuren

(12 artikelen)
Bekijk alles
Damesgeuren (12 artikelen)
Bekijk alles

Damesgeuren

Een lekker geurtje is voor vrouwen een pre. Dit is omdat het de vrouw aantrekkelijker maakt en bovendien houdt iedereen van een lekker luchtje om zich heen.  Johnbeerens.com heeft dan ook een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan vrouwengeurtjes ontwikkeld, van Alien van Thierry Mugler tot damesgeuren van Burberry. Vrouwengeurtjes zijn meestal het ideale cadeau voor de vrouw. Johnbeerens.com heeft veel verschillende, bekende merken waardoor er keuze genoeg is!

Verschil Eau de Toilettes, Parfums en Colognes

Het assortiment damesgeuren bestaat uit zowel Eau de Toilettes als Eau de Parfums en Eau de Colognes. Een Eau de Colognes is het sterkst en bevat het meeste parfum, maarliefst 20 tot 40%. Een Eau de Toilettes bevat het minste parfum, namelijk 5 tot 10%. De Eau de Parfums zit er precies tussenin met 10-20% aan geurbestanddelen.

Alle damesparfums in uw kamer

Vrouwengeurtjes worden dagelijks gebruikt en veel vrouwen zullen minimaal één geurtje in huis hebben. Johnbeerens.com heeft zich verdiept in parfum voor vrouwen en wil graag dat vrouwen hun verzameling van geurtjes goed blijven bewaren zodat ze er van kunnen genieten totdat er geen druppel meer in het flesje zit. Op johnbeerens.com kunt u van diverse merken damesparfum vinden waarmee u uw collectie helemaal compleet kan maken. Iedere geur is anders. Met de geuren van johnbeerens.com zult u iedere dag weer anders maar zeer fris voor de dag komen.

Altijd een heerlijke geur

Bent u nog op zoek naar een paar heerlijke damesparfums om uw geuren collectie uit te breiden? Bij johnbeerens.com zult u zeker slagen. Heeft u vragen over ons uitgebreide assortiment damesgeuren? Neem gerust contact op met een van onze beautyspecialisten op het nummer +31 (0)13 530 20 10.