Categorie navigatie:

Merken
  1. (2)
  2. (18)
Levertijd
  1. (20)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Geurstokjes

(20 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Geurstokjes (20 artikelen)
Bekijk alles

Geurstokjes

Een lekkere huisgeur doet veel met de sfeer in huis. Met de geurstokjes als huisparfum van Johnbeerens.com kunt u deze sfeer gemakkelijk in huis krijgen. Met ons assortiment bestaande uit geurstokjes van Janzen, Greenland en Sissie kan er altijd een heerlijke geur in uw huis hangen die u verwelkomt als u thuis komt.

Huisparfum aanbieding

Janzen is een van de merken Johnbeerens.com aanbiedt als huisparfum. Er is nu ook een speciale actie waarbij u een heerlijk homepakket van Janzen in huis hebt vanaf maar €17,50. De geurstokjes die dit pakket bevat geven sfeer en uitstraling in uw huis en zorgt voor een ontspannen sfeer. De geurstokjes hebben een aardse geur en er zit een sierdop bij, waardoor het er mooi uitziet. Johnbeerens.com biedt ook andere huisgeuren aan. Greenland is een merk dat geurstokjes aanbied met fruitige geuren. Doordat er verschillende vruchten gecombineerd zijn, zijn er exotische maar ook zachte geuren ontstaan.

Onmisbaar in huis

De geurstokjes die bij Johnbeerens.com verkrijgbaar zijn, zijn onmisbaar voor een heerlijke geurin huis. Met één setje zal u 5 maanden kunnen doen en ze zijn navulbaar, waardoor u nog langer kunt genieten van de heerlijke huisparfum. Als u vragen heeft over onze huisparfum kunt u altijd terecht bij een van onze specialisten. U kunt ons bereiken op het nummer +31 (0)13 530 20 10.