ghd Paddle Borstel & Heat Protect Spray Giftset

Nog maar 1 stuk(s) op voorraad
€ 46,-

Belangrijkste kenmerken

  • Unieke giftset
  • Ghd Paddle Brush
  • Ghd Heat Protect Spray

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060356736416
Merken GHD

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Ghd Paddle Brush & Heat protect spray is een unieke giftset die bestaat uit de ghd Paddle Brush en een ghd Heat protect spray.

Ghd Paddle Brush

ghd Paddle Borstel is een professionele hittebestendige borstel, die ideaal is voor lang haar te ontwarren zonder dat het haar statisch wordt. De ghd Paddle Brush is voorzien van een anti-slip handvat waardoor deze goed in de hand blijft liggen. 

ghd Heat Protection Spray 120ml

ghd Heat Protection Spray beschermt het haar tegen de hitte stylingtools, zoals stijltangen, krultangen en fohns. De heat spray is ideaal om aan te brengen op vochtig haar, waarbij het een onzichtbare barrière vormt om de haarlokken te beschermen tegen schade.

Gebruik ghd Paddle Brush:

Borstel het haar met de ghd Paddle Borstel vanaf de haarwortel tot de haarpunt. Volg de richting van de borstel met de föhn.

Resultaat ghd Paddle Brush:

Door de ghd Paddle Borstel krijgt het haar een mooie, gladde afwerking.

Gebruik ghd Heat Protect Spray 120ml:

 Spray de ghd Heat Protection Spray op het haar vanaf de wortel tot de punten voor het gebruik van een föhn, stijltang, krultang etc. Bij middellang tot lang haar kunt u 6 tot 8 sprays gebruiken. Hierna kunt u het haar kammen om het gelijkmatig te verdelen. Aanbrengen op vochtig of droog haar.

Resultaat ghd Heat Protect Spray 120ml:

Door de ghd Heat Protection Spray wordt het haar beschermd tegen styling tools. Het haar is niet verzwaart, plakkerig of vet.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag