Glamoriser Digital Föhn

Nog maar 4 stuk(s) op voorraad
Normale prijs € 119,95 Speciale prijs € 89,96
25% Korting
25% Korting

Belangrijkste kenmerken

 • Heeft 5 hitte- en 5 snelheidsstanden
 • Geschikt voor elk haartype
 • Koude knop: om je stijl mee te ‘finishen’
 • Professionele kapppers föhn met digitaal scherm
 • 2100 Watt: om zelfs het dikste en onhandelbaarste haar te stylen
 • Kabellengte: 3 meter
 • Platen bevatten Black Diamond Oil voor een mooie haarglans
 • Diffuser om grote mooie krullen mee te maken
 • Glanzend en anti- pluis haar
 • Inclusief: professionele volume diffuser & föhnborstel 36 mm
 • Koude knop: om het haar mee te stylen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060412980371
Merken Glamoriser
Inhoud 1
Wattage 2100 Watt
Aantal warmtestanden 5
Diffuser meegeleverd Ja
Digitaal Ja
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 3 meter
Koude luchtstand Ja

Video

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Glamoriser Digital Dryer Fohn is een fantastische föhn met professionele resultaten. De föhn is licht van gewicht en daarom gemakkelijk van gebruik. Ook al is het een compacte föhn, hij bevat een ontzettend sterke motor. De Digital Dryer Fohn heeft vijf warmtestanden en vijf snelheidsstanden. Dit betekent dat er 25 verschillende instellingmogelijkheden zijn. Hierdoor is de föhn geschikt voor elk haartype. Ook kent de föhn een koude knop. De Digital Dryer Fohn heeft een vermogen van 2100 Watt. Door deze enorme power is het mogelijk om zelfs het dikste en meest onhandelbare haar te stylen. De grill van de föhn bevat een Black Diamand Oil ionen systeem: Black Diamond olie is gecombineerd met Mega-ionen Generator dat pluizend en statisch haar tegengaat en een intense glans en gladheid creëert.

Gebruik Glamoriser Digital Dryer Fohn:

Wanneer je de föhn aanzet, bepaal dan de warmte met de + en – knop die aan beide kanten zitten van het hitte icoontje. Je kunt de instellingen voor de snelheid veranderen met de + en – knop die aan beide kanten van het ventilator icoontje staan. De digitale display geeft het aantal graden en de snelheid aan. Om de koude knop te gebruiken duw je op het sneeuwvlok icoontje op het handvat van de föhn. De digitale display wordt blauw wanneer de koude luchtknop wordt ingedrukt en geactiveerd.

Stel de Glamoriser Digital Dryer Fohn in op de gewenste snelheid. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog.

Diffuser 

Bij het gebruik van een diffuser dient het hoofd schuin gehouden te worden. Leg vervolgens een pluk haar in de diffuser en draai de pluk lichtjes op de punten van de diffuser heen. Houd de diffuser tegen het hoofd en houd het hoofd recht. Zet de föhn aan en föhn het haar in enkele minuten droog.

Resultaat Glamoriser Digital Dryer Fohn:

De Glamoriser Digital Dryer Fohn droogt het haar in slechts enkele minuten. Het haar is vrij van pluis en heeft een mooie glans.

De Glamoriser Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor als u op reis gaat. De UK adapter zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u simpelweg de achterkant van de UK plug eraf schroeven. U ziet dan de EU stekker er onder zitten. 

Garantie Glamoriser Digital Dryer Fohn:

Om de kwaliteit van de föhns te garanderen, biedt Glamoriser twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Glamoriser Digital Dryer Fohn.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag