Glamoriser Mini Straight & Style Speed Stijlborstel

Nog maar 2 stuk(s) op voorraad
Normale prijs € 91,95 Speciale prijs € 55,17
40% Korting
40% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Zo eenvoudig als een haarborstel
  • Bevat Black Diamond Oil 
  • 2 meter snoer
  • 180 of 200 graden

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060412982276
Merken Glamoriser
Temperatuur tot 200 graden
Aantal warmtestanden 2

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De Glamoriser Straight & Style Speed Brush Mini is zo eenvoudig als een borstel, met de resultaten van een stijltang zeg dus vaarwel tegen tijdrovende styling. Door het kleine formaat is het product ideaal om mee te nemen op reis of om te allen tijde bij te hebben in uw handbagage. Het product kent een unieke Triple-actie optie met een warm + koud borstel technologie voor het eenvoudig stijlen. De Glamoriser Straight & Style Speed Brush Mini is snel opwarmbaar en kent een uitstekende hitterecuperatie. Door de met Black Diamond-olie geïnfuseerde borstelharen wordt kroes en statisch haar omgezet in glanzend en soepel haar. De mini versie kent temperatuurstanden tussen de 180°C en 200°C.

Gebruik Glamoriser Straight & Style Speed Brush Mini

Om de Glamoriser Straight & Style Speed Brush Mini aan te zetten druk op de power knop. Vervolgens kan er drie standen worden geselecteerd om de temperatuur te bepalen. Om het uit te zetten druk wederom op de power knop. Wacht tot het is afgekoeld voordat het weer wordt opgeslagen. Voor het gebruik, zorg dat het haar schoon en droog is. Start met een laag temperatuur en verhoog totdat het gewenste temperatuur is bereikt voor jouw haartype.

Resultaat Glamoriser Straight & Style Speed Brush Mini

De Glamoriser Straight & Style Speed Brush Mini zorgt voor het effect van een stijltang met de gemakkelijkheid van een haarborstel. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag