Goldwell colorance Soft Color

€ 10,71

Belangrijkste kenmerken

  • Veel verschillende tinten
  • Werkt snel
  • Schuimende haarkleuring
  • Vrij van ammoniak, oxidatiemiddelen en alkali

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4021609133131
Merken Goldwell
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een direct werkende, milde schuimkleuring voor veel kleureffecten.

Goldwell Colorance Soft Color is een snelwerkende, schuimende haarkleuring. Deze haarkleuring is verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Hierdoor kan er voor iedereen het juiste kleureffect worden bereikt. Alle haarkleuringen zijn vrij van ammoniak, oxidatiemiddelen en alkali. Goldwell Colorance Soft Color heeft maar 5 minuten inwerktijd. Het haar wordt verzorgd, krijgt meer glans en meer kleurintensiteit. De kleuring kan gecombineerd worden met een shampoo of kuur om de bestaande haarkleur op te frissen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Veel verschillende tinten
  • Werkt snel
  • Schuimende haarkleuring
  • Vrij van ammoniak, oxidatiemiddelen en alkali

Gebruik:

Breng Goldwell Colorance Soft Color aan op het gehele haar. De haarkleuring is in de vorm van schuim. Schud hiervoor de bus goed en houdt de bus op zijn kop. Verdeel de mousse met uw handen door het hele haar. Laat de mousse 5 minuten intrekken en spoel hierna het haar goed uit. Wanneer u de kleur op wil frissen, gebruik de mousse samen met de shampoo. Lees hiervoor wel eerst goed de verpakking.

Resultaat:

De haarkleur zal opgefrist worden en weer levendigheid vertonen. De kleur zal een mooie intensiteit hebben, terwijl tegelijkertijd het haar prachtig zal glanzen. Lees voor gebruik de bijsluiter zorgvuldig door. JohnBeerens.com kan namelijk geen garantie geven op het eindresultaat omdat deze afhankelijk is van haarkleur en haartype.

Bestel Goldwell colorance Soft Color bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje