Goldwell Colorance Soft Color Mousse

Speciale prijs € 10,71 Normale prijs € 15,30
30% Korting
30% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Veel verschillende tinten
  • Werkt snel
  • Schuimende haarkleuring
  • Vrij van ammoniak, oxidatiemiddelen en alkali

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Goldwell

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Goldwell Colorance Soft Color Mousse is een snelwerkende, schuimende haarkleuring. Deze haarkleuring is verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Hierdoor kan er voor iedereen het juiste kleureffect worden bereikt. Alle haarkleuringen zijn vrij van ammoniak, oxidatiemiddelen en alkali. Goldwell Colorance Soft Color heeft maar 5 minuten inwerktijd. Het haar wordt verzorgd, krijgt meer glans en meer kleurintensiteit. De kleuring kan gecombineerd worden met een shampoo of kuur om de bestaande haarkleur op te frissen.


Gebruik:

Breng Goldwell Colorance Soft Color Mousse aan op het gehele haar. De haarkleuring is in de vorm van schuim. Schud hiervoor de bus goed en houdt de bus op zijn kop. Verdeel de mousse met uw handen door het hele haar. Laat de mousse 5 minuten intrekken en spoel hierna het haar goed uit. Wanneer u de kleur op wil frissen, gebruik de mousse samen met de shampoo. Lees hiervoor wel eerst goed de verpakking.

Resultaat:

Dankzij de Goldwell Colorance Soft Color Mousse zal de haarkleur opgefrist worden en weer levendigheid vertonen. De kleur zal een mooie intensiteit hebben, terwijl tegelijkertijd het haar prachtig zal glanzen. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag