Greenland Balm & Butter Skin Kit Set Coconut

Rating:
100% of 100
Dit product is uitverkocht.
Normale prijs € 16,95 Speciale prijs € 13,56

Belangrijkste kenmerken

 • Heerlijke verzorgingsset
 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Cadeau tip!
 • Hydrateert en verzorgt de huid

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8714938003669
Merken Greenland
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 1 x 100 gr, 1 x 50 gr, 1 x 3,9 gr

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Greenland Balm & Butter Skin Kit Set Coconut is een heerlijke set bestaande uit Greenland Balm & Butter Body Butter Coconut, Greenland Balm & Butter Hand Cream Coconut en de Greenland Balm & Butter Lip Balm Coconut. Alle producten zijn vrij van SLS, sulfaten, parabenen, siliconen en kunstmatige kleurstoffen en zijn geschikt voor alle huidtypen.

Greenland Balm & Butter Hand Cream Coconut:

De Greenland Balm & Butter Hand Cream Coconut is een heerlijk ruikende crème met Glycerine, Polysacharide en vitamine B5. Deze hebben zo ieder een eigen werking. De glycerine maakt de huid zacht en soepel, polysacharide verzacht de huid en maakt deze glad en soepel en vitamine B5 verzorgd de huid optimaal. De handcrème bevat natuurlijke ingrediënten, met de geur van kokosnoot. De handcrème is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen.

Greenland Balm & Butter Body Butter Coconut:

De Greenland Balm & Butter Body Butter Coconut is een boter die de huid een snelle oppepper geeft. De body butter zit in een handig blikje en kan overal mee naar toe genomen worden. De lichaamstemperatuur zorgt ervoor dat de boter op de huid smelt. Vervolgens wordt de huid optimaal gehydrateerd. De Greenland Balm & Butter Body Butter Coconut bevat geen parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De body butter is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen.

Greenland Balm & Butter Lip Balm Coconut:

De Greenland Balm & Butter Lip Balm Coconut is een heerlijke, verzorgende lippenbalsem. De lippenbalsem gaat uitdrogen tegen en is vrij van paraffine en minerale oliën. Met de heerlijke geur en smaak van de veelzijdige kokosnoot is dit de ideale lippenbalsem voor alle lippen. De lippenbalsem is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen.

  • Verzorgt en verzacht de huid
  • Heeft de heerlijke geur van kokosnooi
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Vrij van parabenen en kunstmatige kleurstoffen


   Gebruik

   :
   Breng een royale hoeveelheid Greenland Balm & Butter Hand Cream Coconut aan op de handen en smeer dit goed uit. Twee maal per dag herhalen. Breng een royale hoeveelheid Greenland Balm & Butter Body Butter Coconut aan op het lichaam en dan vooral op de drogere plekken. Denk daarbij aan ellebogen, knieën en hielen. Breng Greenland Balm & Butter Lip Balm Coconut aan op de lippen, herhaal dit gedurende de dag wanneer nodig.

   Resultaat

   :
   De Greenland Balm & Butter Hand Cream Coconut zorgt dat de handen er mooi en verzorgd uitzien. De Greenland Balm & Butter Body Butter Coconut laat de huid stralen en heerlijk zacht aanvoelen. De Greenland Balm & Butter Lip Balm Coconut maakt de lippen zacht en stralend.

   Product wordt toegevoegd aan shoppingbag