Greenland Handcream Giftset Strawberry Coconut Mango

Dit product is uitverkocht.
Normale prijs € 17,38 Speciale prijs € 13,90
20% Korting
20% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Drie handcrèmes
  • Aardbei, kokosnoot en mango
  • Verzacht en versoepelt de huid
  • Vrij van parabenen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5016763922713
Merken Greenland
Stoffen Zonder parabenen
Inhoud 3 x 50 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Greenland Handcream Giftset Strawberry Coconut Mango bestaat uit drie handcrèmes in de geuren aardbei, kokosnoot en mango. De hoofdingrediënten van de handcrèmes zijn glycerine en polysacharide. Deze verzachten en versoepelen de huid.  Daarnaast bevatten de handcrèmes natuurlijke ingrediënten die de huid niet zullen irriteren. De handen worden gevoed en voelen heerlijk aan.  De Strawberry handcrème heeft de heerlijk zoete geur van aardbei en bevat Vitamine B5 die de huid optimaal verzorgt. De Coconut handcrème heeft de heerlijke geur van kokosnoot en hydrateert de huid extreem. Deze is dan ook ideaal voor de droge tot extreem droge huid. De Mango handcrème heeft de heerlijke zomerse geur van mango die snel intrekt en de huid heerlijk verzorgt. Al deze handcrèmes laten een heerlijke geur achter waardoor de handen niet alleen worden verzorgd, maar ook lekker zullen ruiken. Greenland Handcream Giftset Strawberry Coconut Mango bestaat uit drie potjes van 50 ml die handig zijn om mee te nemen. Greenland Handcream Giftset Strawberry Coconut Mango is vrij van parabenen. 

  • Drie handcrèmes
  • Aardbei, kokosnoot en mango
  • Verzacht en versoepelt de huid
  • Vrij van parabenen


Gebruik:

Kies uit de Greenland Handcream Giftset Strawberry Coconut de gewenste handcrème. Breng een royale laag op de handen en laat dit goed intrekken.

Resultaat:

Na het gebruik van één van de handcrèmes van Greenland Handcream Giftset Strawberry Coconut zullen de handen heerlijk soepel aanvoelen en zacht zijn.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag