Haar Tips voor mannen

 

Mannen gebruiken over het algemeen veel stylingproducten om het haar te stylen. Met deze haar tips houdt ook de man het haar mooi en gezond. 

  • Was het haar niet te heet. Als je het haar te heet wast kan dit schade aanrichten en gaat het haar er doffer en ongezond uitzien. 
  • Een kwalitatief goede shampoo is erg belangrijk bij een goede verzorging van het haar, maar wat misschien nog wel belangrijker is, is de conditioner. De conditioner zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten en het haar een goede voeding krijgt. 
  • Zorg ervoor dat je het haar voorzichtig droog maakt met een handdoek, en niet te hard wrijft.  Hierdoor kan het haar afbreken. Het is het beste als je het haar droog dept. 
  • Heb je kort haar? Dan is een wax een ideaal stylingproduct. Een wax geeft een mooie glans of matte finish en geeft het haar textuur en fixatie maar blijft flexibel. Met gel kan je het haar in allerlei vormen modelleren en zijn verkrijgbaar met een stevige hold. Voor zeer veel glans is een wetlookgel ideaal. Je kan jouw haar ook goed stylen met paste. Paste geeft een fijne textuur om het haar in model te brengen, maar is gedurende de dag steeds flexibel te herstylen. 
  • Zorg ervoor dat je stylingproducten goed uit het haar wast om ophopingen van productresten te voorkomen en het haar schoon en gezond te houden.

 

  John’s tips 

  • Op zoek naar fijne stylingproducten voor mannen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de stylingproducten van Waterclouds The Dude. Zo is er The Dude Matt Cream Paste voor extra structuur, medium hold en matte finish die geschikt is voor alle haartypen. Waterclouds The Dure Styling Gel is een alcoholvrije gel speciaal voor de man en zorgt voor een stevige hold en extra structuur. Ook zal het haar mooi gaan glanzen.  

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag