Merken
  1. (2)
Haartype
  1. (1)
  2. (2)
  3. (2)
Levertijd
  1. (1)
  2. (2)
Stoffen
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Biologische Haarproducten

(2 artikelen)
Bekijk alles
Biologische Haarproducten (2 artikelen)
Bekijk alles

Biologische haarproducten

Tegenwoordig kiezen veel mensen graag voor biologische producten. Zowel biologisch eten als biologische cosmetica krijgt veel belangstelling en is erg in trek. Biologische producten zijn altijd goed voor de huid en ook voor het haar. Omdat al deze producten vrij zijn van sulfaten, fosfaten en parabenen zijn ze niet schadelijk voor de haren en de huid. Daarom zijn deze producten ook geschikt voor mensen die last hebben van een gevoelige of geïrriteerde huid. Deze biologische producten zijn organisch en richten zich dus op gezondheid, schoonheid en wellness. Dit doet men door gebruik te maken van voedende stoffen zoals olijfboomingrediënten, kruiden en natuurlijke oliën. Zo zijn er verschillende biologische shampoos, conditioners en treatments. Wij van Johnbeerens.com hebben meer dan 20 biologische haarproducten voor u op een rijtje gezet.

Biologische shampoo

Een goede verzorging voor het haar begint met het gebruik van een goede shampoo, in dit geval een biologische shampoo. Een goede shampoo is essentieel. Dagelijks wordt het haar blootgesteld aan omgevingsfactoren. Hierdoor wordt het haar onfris en heeft het de juiste verzorging nodig. In ons assortiment hebben we verschillende shampoos van Organix die biologisch zijn. De Organix Coconut Milk Shampoo is slechts een van de shampoos in ons grote assortiment. Deze shampoo heeft een hydraterende werking en is vrij van parabenen en fosfaten waardoor er sprake is van natuurlijke verzorging.

Biologische conditioner

Een conditioner wordt vaak na het wassen van het haar op de haren aangebracht. Een conditioner heeft immers een voedende en beschermende werking op het haar. Het is daarom dus aan te raden om altijd een conditioner te gebruiken na het wassen van het haar. Ook zorgt een conditioner ervoor dat het haar makkelijk doorkambaar wordt en geeft het dat extra stukje verzorging. De biologische conditioners in ons gamma zijn vrij van parabenen, sullfaten en fosfaat en herstellen het haar. Zo zijn er verschillende conditioners voor verschillende doeleinden. Denk maar aan conditioners die het haar enkel voeden, conditioners die droog en poreus haar herstellen, enzovoort. Tevens hebben wij ook een biologische conditioner die arganolie bevat.

Online uw biologische haarproducten bestellen

Schoonheid zit van binnen en van buiten. Wij van Johnbeerens.com doen er graag alles aan om ervoor te zorgen dat onze klant de excellente uitstraling heeft. Daarom is het belangrijk dat het haar ook goed wordt verzorgd, want onze haren zijn eenmaal bepalend voor de uitstraling. Onze haar specialisten, bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 weten alles over de beste organische en biologische haarproducten en helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte uitstraling.