Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Soort plaat
  1. (1)
Borstel soort
  1. (1)
Diffuser
  1. (1)
Aantal warmtestanden
  1. (1)
Digitaal
  1. (1)
Temperatuur
  1. (1)
Kleuren
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Roterende Borstel

(1 artikel)
Bekijk alles

Roterende borstel

Met een goede borstel kunnen de mooiste kapsel worden gecreëerd. Om het beste resultaat te verkrijgen, zijn er verschillende borstels. Een roterende borstel is een van de laatste nieuwe ontwikkelingen in de beautywereld. Een roterende borstel heeft een automatisch roterende borstelkop waardoor de haren eenvoudig in model kunnen worden gebracht. Zo kan u met behulp van een roterende borstel de haren prachtig glad of krullend maken. Het haar zal niet langer pluizen en kunnen genieten van een zijdezachte glans.

De favoriet van de beautyexperts

De favoriete roterende borstel van onze beautyexperts is de Delany Hair Styler. Dit is een roterende borstel die in het bezit is van de Ionische technologie. Hierdoor gaan de haren niet pluizen en kan het genieten van een zijdezachte glans. De borstel heeft verschillende functies. Zo droogt het de haren en worden de haren perfect in model gebracht. Tevens heeft het een keramische staaf waardoor het haar niet kan worden beschadigd. Het ergonomische design zorgt ervoor dat de haren zowel krullend als steil kunnen worden gemaakt. Daarnaast kan u de automatisch draaiende borstelknop ook handmatig bedienen.

Bestel een roterende borstel online

Wilt u ook genieten van prachtig gestyled haar in een handomdraai? Bestel dan vandaag nog een roterende borstel bij JohnBeerens.com. Hiermee kan u in een handomdraai uw haren voorzien van een prachtige look. Wilt u meer weten over een roterende borstel en het gebruik? Neem dan eens contact op met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Roterende Borstel (1 artikel)
Bekijk alles