Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
Haartype
 1. (3)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (8)
 7. (1)
 8. (2)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (1)
 12. (2)
 13. (2)
Levertijd
 1. (4)
 2. (1)
 3. (3)
Stoffen
 1. (1)
 2. (4)
Populair
 1. (1)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Conditioner voor de gevoelige hoofdhuid

(8 artikelen)
Bekijk alles
Conditioner voor de gevoelige hoofdhuid (8 artikelen)
Bekijk alles

Conditioner voor de gevoelige hoofdhuid

Een gevoelige hoofdhuid is erg vervelend en kan verschillende redenen hebben. Zo zijn er invloeden van buitenaf zoals de zon en temperatuur die invloed hebben op uw hoofdhuid. Ook het te vaak wassen, verven en föhnen van uw haar kan schadelijk zijn voor de hoofdhuid. Daarnaast zijn er ook invloeden van binnenuit, zoals stress, wat kan uitmonden tot een gevoelige hoofdhuid. Daarom is het belangrijk om naast een passende shampoo ook een goede en gepaste conditioner te gebruiken. Deze conditioner zal uw delicate hoofdhuid verzorgen en beschermen.

Last van een gevoelige hoofdhuid?

JohnBeerens.com beschikt over een uitgebreid assortiment aan conditioners voor de gevoelige hoofdhuid van enkel de beste merken. Zo kunt u bij ons onder meer kiezen uit de bekende merken zoals: Paul Mitchell, Macadamia, Organix Tea Tree en Aloxxi. Enkele favorieten merken, zorgvuldig door onze specialisten uitgekozen, zijn: Biosilk, CHI, Farouk Royal Treatment en TIGI. De productomschrijvingen zijn zorgvuldig en transparant opgesteld om u van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Tevens vindt u bij ons enkel en alleen de beste producten van hoogstaande kwaliteit. Naast de dagelijkse verzorging kunnen wij u tevens het gebruik en van extra verzorgende producten tegen de gevoelige hoofdhuid aanraden. 

Voorkomen en genezen

Men kan een gezonde hoofdhuid bekomen door een gezonde levensstijl te hanteren en goede producten voor uw huid en haar te gebruiken. Wanneer u gezond leeft, heeft u een grotere kans op een gezonde hoofdhuid. Daarom is het super belangrijk om voldoende te slapen, gezond te eten en stress te vermijden. Heeft u dit onder controle, maar nog steeds last van een geïrriteerde hoofdhuid, gebruik dan een van onze conditioners voor de gevoelige hoofdhuid. Als u hiernaast ook nog een passende shampoo voor de gevoelige hoofdhuid gebruikt, ziet u binnen enkele dagen al een opmerkelijk groot verschil en zal de huid optimaal worden verzorgd. 

Shampoo voor de gevoelige hoofdhuid

Wilt u uw gevoelige hoofdhuid goed verzorgen, gebruik dan naast één van de topkwaliteit conditioners ook één van onze shampoos voor de gevoelige hoofdhuid. Deze zijn onder meer te verkrijgen van de bekende merken zoals: Goldwell, Wella, CHI en Sebastian.

Geniet van een gezonde hoofdhuid

Wanneer u vandaag nog een goede conditioner voor de gevoelige hoofdhuid voor 20:00 uur bestelt, kan u morgen uw hoofdhuid optimaal verzorgen mits het product op voorraad is. Zo kan u binnen een mum van tijd ervoor zorgen dat een gevoelige hoofdhuid verleden tijd is. Wenst u meer advies over de juiste conditioner voor uw huidtype? Neem dan eens contact op met onze beautycare via: + 31(0)13 – 530 2010. Samen met u zoeken zij naar het juiste product om ervoor te zorgen dat u snel kan genieten van een gezonde hoofdhuid.