Merken
 1. (4)
 2. (2)
Haartype
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (6)
 5. (2)
 6. (2)
 7. (2)
Levertijd
 1. (6)
Populair
 1. (2)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Conditioners voor hairextensions

(6 artikelen)
Bekijk alles
Conditioners voor hairextensions (6 artikelen)
Bekijk alles

Conditioner voor extensions

Extensions vragen heel wat verzorging. Om de extensions in optimale conditie te houden zijn daar allerlei tips en trucs voor. Heeft u net extensions laten zetten? Dan krijgt u vaak advies mee vanuit de kapsalon. Houd u goed aan deze tips, het is namelijk erg belangrijk om de extensions mooi te houden. De juiste shampoo, conditioner en een treatment zijn daarom niet te missen!

Voedende conditioner

Beschadigd haar vraagt veel verzorging. Voor de juiste conditioner bent u bij JohnBeerens.com op het juiste adres. Wij hebben een selectie gemaakt van enkel de beste conditioners voor hair extensions. Een voedende conditioner is erg belangrijk om beschadigd haar te herstellen. De Great Lengths conditioner 60 sec beschermt en voedt het haar, voorkomt uitdroging van de hoofdhuid en verzorgd het haar in 60 seconden. Deze conditioner is ook geschikt voor haar zonder extensions.

Beautycare afdeling

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies over de conditioner die het best bij u past? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar en geven u altijd persoonlijk advies. Onze beautycare afdeling is bereikbaar via +31 (0)13 530 2010, of via [email protected].