Merken
 1. (2)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (1)
Haartype
 1. (7)
 2. (3)
 3. (6)
 4. (2)
 5. (6)
 6. (4)
 7. (3)
 8. (2)
 9. (2)
 10. (2)
 11. (3)
 12. (6)
 13. (5)
 14. (2)
Levertijd
 1. (7)
 2. (3)
Stoffen
 1. (1)
 2. (5)
Populair
 1. (7)
 2. (1)
 3. (9)
 4. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Keratine conditioner

(10 artikelen)
Bekijk alles
Keratine conditioner (10 artikelen)
Bekijk alles

Keratine conditioner

Een gebruik van een goede conditioner is een vereiste als u het haar goed wilt verzorgen. Wanneer het haar wordt gewassen met een shampoo, gaan ook goede oliën verloren. Daarnaast wordt het haar dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf zoals UV-straling. Hierdoor kan het haar beschadigd raken. Om het haar optimaal te verzorgen en voeden, is een keratine conditioner het product bij uitstek. De toegevoegde keratine zorgt er namelijk voor dat beschadigd haar wordt hersteld, het haar wordt gevoed en tevens wordt het haar versterkt.

De favoriete keratine conditioner van onze beautyspecialisten

Onze beautyspecialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste beautytrends. Zo zijn ze zelf een enorm grote fan van keratine conditioners.  De CHI Keratin Conditioner en de Waterclouds Daily Care Conditioner. De Waterclouds Daily Care Conditioner is een zachte conditioner die geschikt is voor dagelijks gebruik. Door de keratine wordt het haar zacht, sterk en gevoed. Daarnaast bevat het ook voedende ingrediënten zoals tarwe, sojabonen en yoghurteiwitten. Zo wordt de vochtbalans van het haar hersteld en behouden.

Bestel uw favoriete keratine conditioner online

Bestel uw favoriete keratine conditioner veilig en eenvoudig online bij JohnBeerens.com. Met meer dan 300 conditioners in ons assortiment, is er altijd een product dat perfect bij uw haartype en wensen past. Indien u twijfelt over de keratine conditioner die het meest geschikt is voor uw haar, kan u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].