Merken
 1. (3)
 2. (3)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
Digitaal
 1. (1)
 2. (9)
Aantal warmtestanden
 1. (4)
 2. (4)
 3. (1)
 4. (3)
Wattage
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (3)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (8)
Levertijd
 1. (12)
 2. (3)
 3. (1)
Diffuser
 1. (13)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
Soort plaat
 1. (2)
Gratis Silk
 1. (2)
Grootte van de platen
 1. (2)
Diameter
 1. (2)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (2)
Krultype
 1. (2)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Föhn met diffuser

(16 artikelen)
Bekijk alles
Föhn met diffuser (16 artikelen)
Bekijk alles

Föhn met diffuser

Een goede föhn is essentieel voor een optimale verzorging. Met een föhn kan u namelijk de droogtijd van uw haar verkorten en het haar gemakkelijk in model brengen. Door het gebruik van een föhn, zorgt u ervoor dat uw haar niet meer gaat pluizen of kroezen. Ook zorgt een föhn ervoor dat het haar er zacht en glanzend uit zal zien. Het haar zal gaan stralen. Om de haren nog beter in model te kunnen brengen, kan een diffuser worden gebruikt. Een diffuser is namelijk een hulpstuk op de föhn wordt geplaatst. Het zorgt ervoor dat het haar kan drogen zonder dat het haar beschadigd wordt door de hitte afkomstig van de stylingtool. Daarnaast geeft het meer volume en body aan het haar terwijl het droogt. Zo kan u met behulp met een diffuser genieten van prachtig, volumineus haar binnen een korte tijd.

De föhns met diffuser van JohnBeerens.com

Bij JohnBeerens.com kan u verschillende föhns met diffuser vinden. Omdat niet iedereen eenzelfde haartype heeft, zijn er verschillende haardrogers opgenomen in het assortiment. Één van de favoriete föhns met diffuser van onze beautyspecialisten, is de CHI Föhn Pro Dryer Incl. Gratis Diffuser. Deze haardroger maakt namelijk gebruik van de nieuwste technologie waarbij het haar van binnenuit wordt gedroogd door de negatieve ionen. Hierdoor kan het droogproces tot wel 50 procent van de tijd worden verkort. De föhn is erg stil, licht van gewicht en heeft twee blaassnelheden. Met de gratis diffuser kan u uw haren de volume geven die het nodig heeft en de haren in model brengen zonder deze te beschadigen.

Diffuser los bestellen

De Föhns op deze pagina hebben allen een diffuser meegeleverd. Al onze andere föhns zijn tevens geschikt voor een diffuser, de diffuser dient bij deze föhns echter los meebesteld te worden. 

Föhn met diffuser online kopen

Heeft u altijd al willen genieten van volumineus haar met een zijdezachte glans? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van JohnBeerens.com. In het assortiment zijn namelijk verschillende föhns met diffuser opgenomen zodat u uw haar in een handomdraai kan laten stralen. Om het beste resultaat te verkrijgen, is het belangrijk dat u altijd kiest voor een föhn die past bij uw haartype en het gewenste resultaat. Indien u meer informatie wil over de föhns met diffuser, kan u contact opnemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via [email protected]