Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Borstel soort
  1. (1)
Kleuren
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Anti klit kam

(1 artikel)
Bekijk alles

Anti klit kam

Een anti klit kam heeft grovere tanden die ervoor zorgen dat het haar op een pijnloze manier kan worden ontdaan van klitten. Omdat de kam grovere tanden heeft, heeft het meerdere functies. Zo kan het haar niet alleen worden ontklit, maar kan er ook op een eenvoudige manier conditioner of mousse door de haren worden gekamd. Op deze manier kan u genieten van een optimale verzorging. JohnBeerens.com heeft een ruim assortiment aan anti klit kammen die ervoor zorgen dat uw haar kan genieten van de perfecte look.

Het assortiment

Een anti klit kam is essentieel voor een optimale verzorging. De ghd Anti-Klit Kam is daarom één van de favorieten van onze beautyexperts. Deze grove kam zorgt ervoor dat zowel droog als vochtig haar gemakkelijk doorkambaar wordt. Vooral vochtig haar krijgt de optimale verzorging wanneer deze anti klit kam wordt gebruikt. De kam ontklit het vochtige haar namelijk op een pijnloze manier. Om ervoor te zorgen dat het haar kan genieten van een perfecte look, kan er een conditioner of mousse worden aangebracht op het haar. Wanneer deze met behulp van de kam door het haar wordt geborsteld, zal het haar optimaal worden verzorgd.

Optimale verzorging

Wilt u graag uw haren ontklitten en verzorgen op hetzelfde moment? Dan is de Macadamia Oil Infused Comb is perfecte anti klit kam. Deze kam ontklit het haar en bevat een hars die is samengesteld door speciale haarolie. Deze haarolie zal het haar voeden tijdens het kammen. De olie behandeling zorgt ervoor dat het haar tevens kan genieten van een stralende glans. Kortom, de ideale verzorging voor uw haar.

Anti klit kam bestellen bij JohnBeerens.com

Prachtig en verzorgd haar, daar geniet iedereen graag van. Daarom kan u bij JohnBeerens.com verschillende anti klit kammen vinden die uw haren de verzorging geven die het nodig heeft. Zo kan u binnen een mum van tijd genieten van de perfecte coupe. Indien u graag meer informatie wenst over de anti klit kammen, kan u contact opnemen met onze beautycare bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10  of via [email protected].

Anti klit kam (1 artikel)
Bekijk alles