Categorie navigatie:

Haarkrijt

Het gebruiken van haarkrijt is dé trend op dit moment. Haarkrijt is letterlijk krijt voor je haar om het een andere kleur te geven zonder dat het schadelijk is. De krijt voor het haar is zeer eenvoudig in gebruik. Men hoeft slechts het krijt in het haar te wrijven voor direct resultaat. Men kan de haarkrijt gebruiken voor slechts enkele lokken maar ook voor het hele kapsel. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw eigen voorkeur. Om ervoor te zorgen dat de kleur extra lang op het haar blijft zitten, kan men een haarlak over het gekleurde haar sprayen en er vervolgens met de stijltang of föhn overheen gaan. Zo bekomt u een optimaal effect. De haarkrijt is ook gemakkelijk uitwasbaar dus het is ook perfect te gebruiken voor kinderen.

Uitwasbaar haarkrijt

In ons gamma hebben wij meer dan 15 verschillende haarkrijt producten. Deze kleuren zijn apart te verkrijgen maar ook als een setje en zijn allen uitwasbaar. Branus Hair Khalkin is een set van verschillende kleuren haarkrijt die zorgen voor een leuk en tijdelijk kleurtje in het haar. De set is verkrijgbaar met zes kleuren, namelijk rood, groen, lichtblauw, oranje, paars en roze. Ook is er een set verkrijgbaar met twaalf kleuren, bestaande uit: wit, vijf verschillende kleuren geel, oranje, donkeroranje, bruin, twee kleuren groen en vrij verschillende kleuren blauw. Tevens heeft het merk TINT hair chalk een breed gamma met losse kleuren haarkrijt. Al deze verschillende haarkrijt producten zijn makkelijk uitwasbaar. Om de kleur te verwijderen moet men enkel het haar grondig wassen met een goede shampoo.

Haarkrijt gebruiken

Omdat wij van Johnbeerens.com het belangrijk vinden dat onze klanten er goed uitzien, willen we er ook alles aan doen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Het gebruik van haarkrijt is een opvallende trend die al bij verschillende beroemdheden is gespot. Demi Lovato, Katie Perry, Selena Gomez en Lady Gaga zijn slechts enkele beroemdheden die deze trend reeds kennen en toepassen. Om een optimaal effect te verkrijgen, is het belangrijk dat de krijt op de juiste manier wordt aangebracht. Daarom hebben wij voor u een stappenplan gemaakt:

  • Kies de kleur die u graag wil aanbrengen op het haar.
  • Plaats een handdoek over de schouders zodat de kleding niet verkleuren.
  • Breng de haarkrijt op de gewenste lokken aan. U kan het haar ook vochtig maken en vervolgens de haarkrijt aanbrengen.
  • Spray vervolgens haarspray op het gekleurde haar.
  • Hierna kan men met een stijltang of föhn over het gekleurde haar heengaan om ervoor te zorgen dat de kleur niet meer afgeeft.
  • Breng het haar in model.

Haarkrijt kopen

Mooie haren zijn een must voor een excellente uitstraling. Met onze haarkrijt geeft u die extra touch aan het haar. Onze beautyspecialisten zijn bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste haarkrijt voor uw haar.