Merken
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (6)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (6)
 9. (1)
 10. (2)
 11. (16)
Haartype
 1. (7)
 2. (7)
 3. (8)
 4. (5)
 5. (6)
 6. (11)
 7. (7)
 8. (6)
 9. (5)
 10. (5)
 11. (6)
 12. (5)
 13. (5)
 14. (5)
 15. (3)
Levertijd
 1. (12)
 2. (23)
 3. (4)
 4. (1)
Stoffen
 1. (3)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Haarverf

(39 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Haarverf (39 artikelen)
Bekijk alles

Haarverf

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om zelf hun haren te verven. Men koopt gauw een haarkleuring en binnen een uur heeft men een andere haarkleur en een vernieuwde uitstraling. Het is dus makkelijk en goedkoper om haarkleuringen zelf te doen en haarverf zelf te kopen. Wij van Johnbeerens.com hebben een groot assortiment aan haarverf. Zo hebben we professionele haarverf die de kappers zelf als haarverf in hun kapsalon gebruiken, maar ook natuurlijke haarkleuringen, haarkleuring mousse, haarverf voor mannen, enzovoort. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste producten van enkel de beste merken. Enkele merken van haarverf die wij in ons gamma hebben, zijn o.a.: 3Dexlue, L’Oreal, Goldwell, Hennaplus, Sebastian en Wella.

Trendy kapsels

Volgens de laatste trends draait het allemaal om gezien worden. Dat betekent dat men al gauw een fashion statement wil maken met het haar. Zo kiezen mensen tegenwoordig vaker voor kapsels met opvallende kleuren en pittige coups. Een trend van dit moment is het gebruik van opvallende kleuren in combinatie met de natuurlijke haarkleur. Men behoudt meestal de eigen haarkleur en frist deze op met opvallende kleuren haarverf waarmee men highlights of een ombre kan aanbrengen met kleuren zoals: rood, blauw, paars, oranje en roze.  Tegenwoordig kiezen velen er ook voor om het volledige haar een andere, opvallende kleur te geven. Deze trends zien we ook steeds vaker bij celebrities zoals Holly Hagan en Katy Perry.

Ons assortiment

In ons assortiment hebben we meer dan 60 verschillende soorten haarverf. Omdat niet iedereen hetzelfde haar-en huidtype heeft, vinden wij het belangrijk dat er voor iedereen een gepast product is. Daarom hebben wij niet alleen haarverf voor normaal haar, maar ook voor krullend haar, grijs haar, slap haar, reeds gekleurd haar en mannen. Omdat er tegenwoordig zo veel verschillende looks kunnen worden gecreëerd door een goede haarverf, bestaat ons assortiment haarkleuren uit tinten zoals o.a. donderblond, kastanjebruin, goudbruin, paars, blauw, roze, asblond, asbruin, lichtbruin, enzovoort. Een van de populaire merken in ons assortiment is 3DeLuXe. Zij hebben professionele haarverf die verkrijgbaar is in 65 verschillende tinten voor onbegrensde mogelijkheden.

Haarverf aanbrengen

U hoeft niet langer naar de kapper om uw haren te laten kleuren. Met onze producten kan u namelijk zelf zorgen voor een trendy kapsel. Het is belangrijk om de haarverf op de juiste manier aan te brengen. Om de kleur te versterken, kan er gebruik gemaakt worden van een developer die wordt gemengd met de haarverf. Zo verkrijgt men een beter effect. Het is belangrijk dat de haarverf altijd eerst wordt aangebracht op de aanzet en dat men daarna toe werkt naar de puntjes. Zorg dat de verf gelijkmatig wordt verdeeld op het haar en laat het 30 minuten intrekken. Spoel het vervolgens grondig uit.

Haarverf online bestellen

Wilt u graag een nieuwe trendy look? Wij van Johnbeerens.com hebben alle middelen om u te voorzien van een nieuwe en trendy uitstraling. Omdat de haren bepalend zijn voor een perfecte uitstraling, kan een mooi en trendy kapsel daar aan bijdragen. Onze beautyspecialisten weten hoe je de perfecte uitstraling kan verkrijgen en wat daar voor nodig is. Wilt u persoonlijk advies? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze beautyspecialisten via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.