1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Sebastian Cellophanes Haarverf Met Kleurkaart
  nu voor € 50,68 Van € 72,40
  • Blijft tot ± 12 weken in het haar zitten
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Verzegelt de glans in het haar
  • Verkrijgbaar in 12 levendige kleuren
  Morgen in huis
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Natuurlijke haarverf

In veel haarverf zit chemicaliën die het haar kunnen beschadigen. Natuurlijke haarverf bevat alleen natuurlijke ingrediënten, waardoor het minder schadelijk is voor het haar. Haar dat beschadigd is ziet er vaak droog en ongezond uit. Het verliest zijn glans en herstel is vaak moeilijk. Voorkomen is daarom beter dan genezen. Natuurlijke haarverf is minder schadelijk dan andere haarverf, zodat het haar er ook gezonder uit blijft zien.

Sebastian Cellophanes

Een merk dat haarverf heeft ontwikkeld is Sebastian Cellophanes. Deze haarverf bevat geen ammoniak of waterstofperoxide en is ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. De haarverf is daarnaast verrijkt met voedingsstoffen die het haar prachtig laten glanzen. De formule beschermt het haar daarnaast tegen schadelijke invloeden van de zon. Deze kleuring is semipermanent en blijft acht tot twaalf weken zitten.

Bestel natuurlijke haarverf veilig bij JohnBeerens.com

Kleur uw haar zonder schadelijke invloeden van de haarverf door natuurlijke haarverf te gebruiken. Als u uw haarverf vandaag voor 22:00 bij JohnBeerens.com bestelt, heeft u hem morgen al in huis. Heeft u nog vragen over het verschil tussen normale en natuurlijke haarverf of wilt u advies? Neem gerust contact op met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 – 5 30 20 10 of mail naar beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag