Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (2)
 8. (2)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (5)
 4. (7)
 5. (1)
Levertijd
 1. (7)
 2. (3)
 3. (1)
Stoffen
 1. (2)
 2. (2)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Droge Hoofdhuid

(11 artikelen)
Bekijk alles
Droge Hoofdhuid (11 artikelen)
Bekijk alles

Droge hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan verschillende oorzaken hebben, een van de meest voorkomende is een te aggressieve shampoo of overmatig wassen. We raden dan aan om in eerste instantie het aantal wasbeurten te verminderen. Daarna kunt u kijken naar een speciale shampoo die milder is voor de hoofdhuid. Ook zijn er een groot aantal producten verkrijgbaar met extra verzorgende ingrediënten vood de droge hoofdhuid. 

Droge en gevoelige hoofdhuid

Een van de mogelijke oplossingen voor een droge hoofdhuid is de J Beverly Hills Solutions Healthy Scalp Shampoo. De combinatie van 3 essentiële oliën (van de thee, pepermunt en eucalyptusplant) en plantenextracten zoals Jojoba en Rozemarijn Mint zorgt voor een gezonde hoofdhuid zonder vervelende schilfers of roos. Het natuurlijke pH level van de hoofdhuid wordt herstelt en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. 

Een haarmasker zoals die van Waterclouds kan er ook voor zorgen dat uw hoofdhuid weer in balans geraakt en zijn vervelende kwaaltjes verliest. Zo helpt het tegen roos, jeuk, roodheid en droge hoofdhuid. Tevens is hij vrij van sulfaat, parabenen, kleurstof en parfum. Geschikt voor alle haartypen.  

Persoonlijk advies bij een droge hoofdhuid

Weet u niet zeker welke verzorging het beste is voor uw hoofdhuid en heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Geen probleem, onze beauty specialisten staan u graag te woord en helpen u graag het juiste product te vinden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0) 530 20 10.