Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (2)
 7. (1)
 8. (4)
 9. (1)
 10. (3)
Haartype
 1. (9)
 2. (18)
 3. (1)
Levertijd
 1. (10)
 2. (4)
 3. (3)
 4. (1)
Stoffen
 1. (3)
 2. (3)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schilferige Hoofdhuid

(18 artikelen)
Bekijk alles
Schilferige Hoofdhuid (18 artikelen)
Bekijk alles

Schilferige hoofdhuid

Een schilferige hoofdhuid ontstaat wanneer de hoofdhuid zich op een te hoog tempo vernieuwd. Dit kan komen door een ontsteking van de hoornlaag van de hoofdhuid. In sommige gevallen heeft dit niets met een infectie te maken maar simpelweg door het haar te vaak te wassen of door het gebruik van een te agressieve haarverzorging.

De juiste shampoo voor iedereen

Om de schilferige hoofdhuid tegen te gaan en het verminderen, biedt Johnbeerens.com haarproducten van zeer goede kwaliteit! Medavita puroxine anti- dandruff lotion is een zeer fijne lotion die ervoor zorgt dat het haar gereinigd wordt en gedesinfecteerd. Tevens heeft het ook de werking om roos tegen te gaan met het fijne ingrediënt Mirra. Wij bieden u niet alleen de lotion aan, maar wij bieden u ook een shampoo aan. Medavita Puroxine Anti-Dandruff Shampoo, is de perfecte aanvulling naast de lotion. Het laat het haar weer glanzen. Deze shampoo bevat tevens ook het bestanddeel Mirra.

De perfecte service voor u!

Vindt u het lastig om een keus te maken tussen onze producten of heeft u liever persoonlijk, passend advies? Onze beautyspecialisten willen u daar graag bij helpen. Zij geven u graag de juiste service met een glimlach! U kunt via +31 (0) 530 20 10 onze beauty care afdeling bereiken. Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 8.30 – 20.30 uur.