Categorie navigatie:

Merken
  1. (3)
  2. (1)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Keratine nabehandeling

(4 artikelen)
Bekijk alles
Keratine nabehandeling (4 artikelen)
Bekijk alles

Keratine nabehandeling

Een keratine behandeling is niet schadelijk voor het haar. Dat komt omdat keratine van nature al in ons lichaam voorkomt. Bijvoorbeeld in onze nagels, op onze huid en in het haar. Keratine is een eiwit wat het haar sterker maakt. Door aanmerking met de hitte van stylingtools of regelmatig het haar verven breekt de keratine af. De nabehandeling is daarom zeer belangrijk om te doen, zo blijft het haar soepel en zacht.

Belangrijk om het haar te blijven verzorgen

Om het haar in gezonde conditie te behouden na een keratine behandeling, is de nabehandeling erg van belang. Een nabehandeling zorgt ervoor dat het haar zacht en soepel blijft en het zijn gezonde conditie behoud. Een van de favorieten is de KHS Salt free shampoo& conditioner. Deze verzorgende set van shampoo en conditioner is zout vrij, verlengt en verbeterd de gevolgen van een keratine behandeling. Deze verzorgende set is geschikt voor ieder haartype. Daarnaast wordt het haar op een milde wijze gereinigd en gehydrateerd.

Advies speciaal voor u

Om het beste advies te geven over welke verzorgingsproducten het beste bij uw haar passen, kunt u altijd terecht bij onze haar specialisten. Zij weten alles over de beste nabehandeling en staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven en vragen te beantwoorden! U kunt onze haar specialisten bereiken via onze beautycare afdeling; +31 (0)13 530 2010.