Merken
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
Levertijd
 1. (5)
Soort plaat
 1. (3)
 2. (2)
Gratis Silk
 1. (2)
Digitaal
 1. (2)
 2. (3)
Diameter
 1. (2)
 2. (2)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
Krultype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
Kleuren
 1. (1)
 2. (2)
 3. (1)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Automatische krultang

(5 artikelen)
Bekijk alles
Automatische krultang (5 artikelen)
Bekijk alles

Automatische krultang

Krul het haar met gemak met een automatische krultang! Krullen was nog nooit zo makkelijk en snel als met de automatische krultangen!

 • Keramische platen
 • Draait vanzelf
 • Makkelijk en snel

De automatische krultangen

Het assortiment bestaat uit meerdere automatische krultangen. De CHI ARC Automatische Krultang bevat een keramische heater die het haar in enkele minuten omtovert tot een mooi kapsel. De keramische warmte zorgt ervoor dat het haar langdurig zal krullen zonder het haar te beschadigen. Door de roterende stang kan er elke keer een perfecte krul gemaakt worden. De Diva Professional Styling Krultang Auto Tong zorgt ervoor dat het haar krullen bijna vanzelf gaat. De Diva Professional Styling Krultang Auto Tong beschikt namelijk over een handige keramische automatisch roterende staaf. De ISO EZ-Curler Krultang Zwart heeft een kleine automatische motor waardoor het krullen van het haar sneller en gemakkelijker wordt. Deze krultang heeft een opening waar het haar tussen gebracht kan worden, waarna vervolgens de krultang de haren snel in zal draaien. Naast deze fijne krultangen biedt JohnBeerens.com nog andere top automatische krultangen aan.

Beautycare afdeling

Creëer de perfecte krullen in een handomdraai! Heeft u nog vragen over de föhns? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].