Merken
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
Soort plaat
 1. (3)
 2. (2)
Diameter
 1. (2)
 2. (2)
Krultype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
Levertijd
 1. (5)
Gratis Silk
 1. (2)
Digitaal
 1. (2)
 2. (3)
Kleuren
 1. (1)
 2. (2)
 3. (1)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Roterende Krultang

(5 artikelen)
Bekijk alles
Roterende Krultang (5 artikelen)
Bekijk alles

Roterende krultang

Een roterende krultang is de ideale krultang wanneer u snel en eenvoudig wil genieten van de mooiste krullen. Omdat deze krultang automatisch roteert, kan iedereen zelf krullen maken zonder daarvoor langs te moeten gaan bij de kapper. Zo kan u thuis zelf de mooiste kapsels creëren. Omdat we graag willen dat onze klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen, hebben we een ruim assortiment aan roterende krultangen van de beste merken. Een van onze favoriete merken is CHI. Zij hebben dan ook de beste roterende krultangen, namelijk de CHI ARC Automatische Krultang Pink Limited Edition Inclusief Silk en de CHI ARC Automatische Krultang Inclusief Gratis Silk.

Gebruik van de roterende krultang

Voordat u begint met het krullen van de haren, is het belangrijk dat de haren van te voren goed zijn geborsteld. Hierna kan men de haren verdelen in verschillende lagen. Begin altijd onderaan de haren en bij de onderste laag wanneer u krullen wil maken en werk naar boven toe. Zet vervolgens de krultang aan en klem een plukje haar vast. Houdt vervolgens de knop ingedrukt totdat de krultang de aanzet van het haar heeft bereikt. Wanneer u enkel onderaan het haar krullen wil, kan deze knop al eerder worden losgelaten. Laat vervolgens de knop los en haal de krultang uit het haar. Hierna moet men de reset knop indrukken zodat men verder kan gaan met de rest van het haar. Wanneer het haar volledig is gekruld, kan men de krullen insprayen met een goede haarlak. Zo blijven de krullen beter zitten en kan u voor een langere tijd genieten van mooie voluptueuze krullen.

Online een roterende krultang bestellen

Vindt u het ook moeilijk om krullen te maken in uw haar of wilt u juist makkelijk aan prachtige krullen komen? Bestel dan vandaag nog een roterende krultang. Op deze manier moet u enkel een plukje haar vastklemmen aan de roterende krultang en de rest van het werk wordt voor u gedaan. Op deze manier heeft u binnen een mum van tijd de mooiste krullen, zonder dat u daarvoor veel moeite hoeft te doen. Wanneer u vandaag voor 20:00 uur een roterende krultang besteld, kan u er morgen al gebruik van maken. Bij JohnBeerens.com kan u altijd veilig en eenvoudig de beste stylingtools en beautyproducten bestellen. Indien u graag meer informatie wenst over de roterende krultangen, kan u altijd contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 -5 30 20 10.