Merken
 1. (1)
 2. (5)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (15)
Haartype
 1. (4)
 2. (4)
 3. (1)
 4. (7)
 5. (6)
 6. (7)
Levertijd
 1. (2)
 2. (23)
 3. (2)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Omvorming

(27 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Omvorming (27 artikelen)
Bekijk alles

Omvorming

Wanneer men spreekt over omvorming, dan denkt men al gauw aan de kleine omakrulletjes. Omvorming, ook wel permanent genaamd, heeft niks te maken met kleine krulletjes, in tegendeel zelfs. Tegenwoordig zijn er verschillende producten die ervoor kunnen zorgen dat men krullend haar stijl kan maken, dat men stijl haar krullend kan maken en dat zonder stijltang of krultang. Dit fenomeen noemt men dus omvorming. Het haar wordt dan door middel van een chemische vloeistof in een andere vorm gebracht. Zo kan men bijvoorbeeld het haar dus stijlen zonder hitte en zonder stijltang en het blijft voor een langere tijd zitten. Omvorming is er dus voor alle haarsoorten en in verschillende manieren, soorten en maten.

Haar stijl maken zonder stijltang

Wilt u graag uw haar stijl maken zonder stijltang? Dat is nu mogelijk. In ons brede gamma hebben wij verschillende producten die het haar stijl maken zonder dat daar een stijltang aan te pas komt. L’Oréal X-tenso Moisturist is slechts één van de producten die ervoor zorgt dat men krullend of kroeshaar stijl kan maken tot wel 60 dagen lang. Het product conditioneert het haar, maakt het glad en versterkt tevens het haar. Zo moet u niet langer kroeshaar dagelijks stijlen en wordt uw haar niet beschadigd. Andere producten die het haar stijl maken, zijn o.a.: Wella Straighten It Mild en Wella Straighten It Itense. Al deze producten zorgen ervoor dat krullend men krullend haar niet langer moet stijlen.

Stijl haar krullend maken

Wilt u graag een keer wat anders met uw haar doen? Wilt u graag ineens krullen maken in uw haar? Dan hebben wij van Johnbeerens.com de juiste producten om deze wens in vervulling te laten gaan. Omdat wij verschillende omvormingsproducten hebben, kan men het haar op een eenvoudige manier krullen. Wella Curl It Intense is een lotion die zorgt dat de haren voor een langere tijd mooi krullen met een geweldig en levendig effect. Zowel mensen met lang haar en kort haar krijgen hierdoor mooie, glanzende krullen voor een langere tijd.

Online uw omvorming bestellen

Wilt u graag uw haren voor een langere tijd krullen? Of heeft u liever stijl haar? Wij van Johnbeerens.com hebben meer dan 20 artikelen die ervoor kunnen zorgen dat uw haar het gewenste model aanneemt voor een langere tijd. Zowel voor lang haar, kort haar, dik haar, dun haar en beschadigd haar hebben wij de juiste verzorgende producten die uw haar beschermen terwijl u het gewenste effect verkrijgt. Omdat er zo veel keuze is, is het vaak moeilijk om het juiste product te vinden dat past bij uw haartype. Omdat onze haarexperts alles weten over deze beauty dilemma’s, staan ze de hele week voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Bent u op zoek naar de perfecte look? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautyspecialisten via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.