Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (3)
Haartype
 1. (1)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (2)
Levertijd
 1. (2)
 2. (5)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Krullend Haar Stijl Maken

(7 artikelen)
Bekijk alles

Krullend haar stijl maken

Iedereen wil af en toe eens iets anders proberen, heeft u van uzelf krullend haar? Dan kan het een leuke verandering zijn om uw haren eens te steilen. Zo heeft u weer duizend en één nieuwe mogelijkheden om uw haar te dragen. Zonder stijltang is het dankzij een omvormingsproduct toch mogelijk om uw haren stijl te maken. Stap nu over van uw prachtig bos krullen naar een prachtig stijl kapsel.

3- stappen straightning kit

Wij van Johnbeerens.com bieden u de kans om uw krullend haar stijl te maken. Een van onze aanraders is de KHS Smoothing Straight System Kit. Dit is een 3- stappen product. Dat ervoor zorgt dat u tot wel 80% minder pluis heeft. U kunt het heel handig thuis gebruiken door de stappen die duidelijke op de flacons staan goed op te volgen. Daarnaast is het product 100% formaldehydevrij waardoor het geen onaangename sterke geur bevat. Het resultaat blijft tot maximaal 4 maanden na gebruik. Dit is echter sterk afhankelijk van het haartype.

Veilig en online producten bestellen

U kunt bij ons altijd veilig online producten bestellen. Wij vinden het zeer belangrijk dat u op de juiste manier wordt geholpen. Daarom kunt u altijd met uw vragen of opmerkingen terecht bij de beauty care afdeling. Wij zijn te bereikbaar via +31 (0) 530 20 10. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8.30-20.30 uur.

Krullend Haar Stijl Maken (7 artikelen)
Bekijk alles