Merken
  1. (3)
  2. (10)
Haartype
  1. (2)
  2. (3)
  3. (1)
  4. (4)
  5. (4)
  6. (4)
Levertijd
  1. (13)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Lang Haar Krullen

(13 artikelen)
Bekijk alles

Lang haar krullen

Om lang haar te krullen kunnen er veel mogelijkheden gebruikt worden. Stylingtools doen het erg goed om mooie krullen te creëren in het haar, maar zijn vaak schadelijk voor het haar door de hitte. Met een omvormingslotion of crème blijven de krullen lang in het haar zitten en het is niet schadelijk voor het haar.

Omvormingslotion

Een omvormingslotion zorgt ervoor dat het haar van structuur wordt veranderd. Zo kan krullend haar steil gemaakt worden en lang haar gekruld worden. JohnBeerens.com heeft producten die perfect zijn voor een omvormings behandeling. Voor een langdurig resultaat van de krullen is de Wella Curl it intens een echte aanrader! Deze conditioner zorgt ervoor dat de krullen langdurig blijven zitten en heeft een intense werking.

Veilig online uw producten bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig en online het juiste product bestellen. Naast de veilige bestel wijze staan onze beautyspecialisten graag voor u klaar om persoonlijk, passend advies te geven! U kunt mailen naar [email protected] of u kunt bellen naar +31 (0)13 530 2010.

Lang Haar Krullen (13 artikelen)
Bekijk alles