Merken
  1. (2)
  2. (3)
Haartype
  1. (2)
  2. (3)
  3. (3)
Levertijd
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Stijl Haar Krullend Maken

(5 artikelen)
Bekijk alles

Stijl haar krullend maken

Stijl haar kan gekruld worden door het gebruik van een krultang of een stijltang. Het enige nadeel is dat de krullen niet van lange duur zijn en dat de stylingtools schadelijk zijn voor het haar. Door de hitte op het haar kan het haar beschadigd raken. JohnBeerens.com heeft hiervoor omvormings behandelingen. Deze behandelingen geven het haar langdurige krullen zonder het haar te beschadigen.

Omvormingslotion

Een omvormings behandeling is het nieuwe “permanenten”. Vroeger werden er veel permanenten gezet om het haar krullend te maken. Een omvormings behandeling is minder schadelijk voor het haar en geeft het haar een andere vorm. Om stijl haar krullend te maken in een omvormings behandeling een echte aanrader! JohnBeerens.com heeft de beste producten op een rijtje gezet voor een omvorming behandeling. Zo kunt u lang genieten van uw mooie bos krullen!

Veilig en online het juiste product bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig en online het juiste product bestellen. Om het juiste advies te krijgen kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij weten alles op het gebied van de nieuwste haartrends en geven u graag passend advies. U kunt contact opnemen via +31 (0)13 530 2010.

Stijl Haar Krullend Maken (5 artikelen)
Bekijk alles