Merken
 1. (2)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (1)
 12. (1)
 13. (2)
 14. (2)
 15. (1)
 16. (3)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (10)
 7. (1)
 8. (21)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (1)
 12. (2)
 13. (4)
Levertijd
 1. (12)
 2. (5)
 3. (3)
 4. (1)
Stoffen
 1. (5)
 2. (2)
Populair
 1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Anti-roos shampoo

(21 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Anti-roos shampoo (21 artikelen)
Bekijk alles

Anti-Roos

Roos is een van de meest voorkomende hoofdhuidproblemen. Veel mensen ondervinden dan ook last van een geïrriteerde hoofdhuid, jeuk en hoofdschilfers. Nochtans is roos een normaal verschijnsel. De cellen van de hoofdhuid vernieuwen zich namelijk voortdurend. Hierbij laten de oude cellen van de huid los. Bij mensen die last hebben van roos gebeurt dit proces twee keer zo snel als normaal. Hierdoor ontstaan de hoofdhuidschilfers en krijgt men al gauw last van een geïrriteerde hoofdhuid en jeuk. Roos kan daarom geen kwaad en is ook niet besmettelijk. Wanneer men de roos wil behandelen, kan men gebruik maken van een anti-roos shampoo. Wij van Johnbeerens.com helpen onze klanten graag bij het verhelpen van een probleem. Daarom hebben wij meer dan 20 anti-roos shampoos in ons assortiment. Zo zal u bij ons altijd een product vinden dat past bij uw haar-en huidtype. 

Anti-roos shampoo

Omdat we graag hebben dat onze klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen, hebben wij verschillende shampoos om de huidcellen te herstellen. Zo kan men in een mum van tijd af zijn van de lastige huidschilfers door het gebruik van een goede anti-roos shampoo. Een van onze favoriete shampoos, is de Waterclouds Relieve Active Climbazole Shampoo. Deze shampoo vermindert roos en verlicht tevens de jeukende hoofdhuid. Deze shampoo hydrateert de hoofdhuid en heeft tevens een verkoelend effect. Deze shampoo is ook geschikt voor dagelijks gebruik en is vrij van parabenen, parfum en kleurstoffen. Een andere geschikte shampoo, is de DS Laboratories Dandrene Shampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen met roos en een jeukende hoofdhuid. Tevens is de shampoo vrij van SLS, parabenen en parfum waardoor de hoofdhuid op een snelle manier zal genezen.

Anti-roos shampoo voor mannen

Ook mannen kunnen last hebben van schilfers op de hoofdhuid. Daarom hebben wij van Johnbeerens.com verschillende anti-roos shampoos die speciaal ontwikkeld zijn voor de man. L’Oréal LP Homme Cool and Clear Shampoo is een anti-roos shampoo die speciaal is ontwikkeld voor mannen. Deze shampoo geeft het haar en de hoofdhuid een ultiem fris gevoel en zorgt ervoor dat de lastige huidschilfers verdwijnen. Een andere anti-roos shampoo voor mannen is de Wella SP Men Care Remove Shampoo. Deze shampoo helpt roos te verminderen en vitamine B5 laat het haar sterk aanvoelen. De haren worden gereinigd en verfrist terwijl roos wordt bestreden. Tevens is deze shampoo vrij van SLS en parabenen.

Bestel uw anti-roos shampoo online

De hoofdhuid is slechts een klein onderdeel van het lichaam. Nochtans zijn een gezonde hoofdhuid en verzorgde haren de basis voor een betoverende uitstraling. Daarom vinden wij van Johnbeerens.com het enorm belangrijk dat onze klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen. Wij hebben daarom alleen de beste producten in ons assortiment opgenomen. Omdat er veel verschillende haar-en huidtypes zijn, kan het moeilijk zijn om een juiste keuze te maken. Daarom staat onze beautycare dagelijks voor u klaar om uw dringende vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: +31 (0)13 – 530 2010.