Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (3)
 7. (1)
Haartype
 1. (7)
 2. (2)
 3. (6)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (4)
 7. (2)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (2)
 12. (4)
 13. (6)
 14. (1)
Levertijd
 1. (8)
 2. (2)
Stoffen
 1. (2)
 2. (3)
Populair
 1. (6)
 2. (1)
 3. (9)
 4. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Keratine shampoo

(10 artikelen)
Bekijk alles
Keratine shampoo (10 artikelen)
Bekijk alles

Keratine shampoo

Het gebruik van een goede shampoo is essentieel als u het haar optimaal wilt verzorgen. Een shampoo heeft niet alleen een reinigende functie maar verzorgt, voedt en hydrateert het haar ook. Als u het haar graag dat extra beetje verzorging geeft die het nodig heeft, dan is een keratine shampoo een echte aanrader. Door de toegevoegde keratine, wordt het haar versterkt. Het vult namelijk de beschermlaag van het haar aan. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen schade. Daarnaast zal de keratine ervoor zorgen dat de conditie van het haar wordt verbetert, dat het haar zacht aanvoelt en dat het optimaal wordt gevoed. Kortom, het haar zal weer gezond aanvoelen.

De beste keratine shampoo voor uw haar

Onze beautyspecialisten weten alles omtrent beauty in de breedste zin. Zo hebben zij verschillende keratine shampoos getest en hun favorieten op een rijtje gezet. De CHI Keratin Shampoo was de absolute favoriet. Deze fijne shampoo reinigt het haar op een milde wijze en geeft het de verzorging die het verdient. De shampoo bevat namelijk ook jojoba-olie en arganolie. Hierdoor wordt het haar optimaal gevoed en verzorgd. Daarnaast zorgt de keratine ervoor dat de conditie van het haar wordt verbeterd waardoor het haar terug sterker, soepeler en fijner zal aanvoelen.

Geef uw haar de verzorging die het verdient

Wilt u uw haar ook de verzorging geven die het verdient? Bestel dan vandaag nog een keratine shampoo bij JohnBeerens.com. Zo zal u haar morgen al kunnen stralen van een zijdezacht gevoel en een prachtige glans. Heeft u graag advies op maat? Dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.