Merken
 1. (1)
 2. (7)
 3. (4)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (8)
 9. (1)
 10. (2)
 11. (1)
Haartype
 1. (12)
 2. (4)
 3. (12)
 4. (4)
 5. (9)
 6. (3)
 7. (1)
 8. (3)
 9. (9)
 10. (5)
Levertijd
 1. (19)
 2. (1)
 3. (8)
Stoffen
 1. (9)
 2. (7)
 3. (2)
Populair
 1. (27)
 2. (1)
 3. (4)
 4. (1)
 5. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Shampoo met arganolie

(28 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Shampoo met arganolie (28 artikelen)
Bekijk alles

Arganolie

Arganolie, u heeft er ongetwijfeld al eens iets over gehoord. Arganolie is de trend van dit moment en bevindt zich ook in menig aantal beautyproducten. Het is namelijk een plantaardige olie die wordt gewonnen uit pitten van vruchten aan de arganboom. Deze vruchten zijn groen en te vergelijken met olijven. Al eeuwen worden de vruchten van de arganboom verzameld om er olie uit te winnen, vooral in het Midden-Oosten is dit al jaren een ritueel gebruik. Deze olie heeft een unieke samenstelling en is daarom uitermate geschikt voor cosmetisch gebruik. Wij van Johnbeerens.com zijn zelf helemaal weg van arganolie. Daarom hebben wij meer dan 10 shampoos in ons assortiment die arganolie bevatten. Zo kan uw haar genieten van een optimale verzorging.

Shampoo met arganolie

Omdat wij enkel het beste willen voor onze klanten, hebben wij de beste shampoos met arganolie van enkel de beste merken opgenomen in ons grote assortiment. Wij van Johnbeerens.com zijn zelf een enorme fan van Moroccanoil Hydrating Shampoo. Deze shampoo is geschikt voor ieder haartype en reinigt het haar op een milde manier. De shampoo bevat arganolie waardoor het de haren voedt en het weer gezond maakt. Tevens is deze heerlijke shampoo vrij van fosfaten, sulfaten, alcohol en parabenen. Een andere favoriet is de Argan De Luxe Nourishing Shampoo. Ook deze shampoo bevat arganolie maar ook een hoge concentratie Vitamine E. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen invloeden van buitenaf. De shampoo voedt dus niet alleen het haar, maar maakt de haren ook zacht en geeft het een mooie glans. Kortom, een echte aanrader voor een ieder die houdt van mooi en verzorgd haar.

Veilig shampoo met arganolie online bestellen

Bent u ook een enorme fan van shampoo met arganolie of wilt u de beleving ervaren? Alle Shampoo's met arganolie zijn veilig en eenvoudig online te bestellen. Ons assortiment is zorgvuldig uitgebalanceerd en bestaat alleen maar uit topproducten van de beste merken. Een shampoo met arganolie is daarom een echte aanrader als u wilt genieten van mooie en gezonde haren. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via: +31 (0)13 – 530 2010 of [email protected]