Merken
 1. (5)
 2. (2)
Haartype
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (7)
 5. (3)
 6. (2)
 7. (3)
Levertijd
 1. (7)
Populair
 1. (2)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Shampoo voor hairextensions

(7 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Shampoo voor hairextensions (7 artikelen)
Bekijk alles

Shampoo voor hair extensions

Het blijft iets kostbaars, hair extensions. Ideaal voor verlenging en volume in het haar! Maar net zoals uw eigen haar, moet u ook zuinig zijn op uw extensions. De juiste verzorging is dan ook erg belangrijk om uw hair extensions mooi te behouden. Wij van JohnBeerens.com helpen u graag met de juiste verzorging voor uw extensions!

Total care kit voor extensions

De juiste verzorging begint bij het wassen van het haar. Door de juiste shampoo te gebruiken blijven de extensions soepel en zacht. Een van onze favoriet is de Hairloxx total kit Intense / Boost. Deze verzorgende kit zorgt ervoor dat de extensions optimaal worden verzorgd! Na het wassen van uw hair extensions raden wij u aan om niet met nat haar of los haar te gaan slapen. Dit kan voor klitten zorgen! Droog uw haar altijd voor u gaat slapen, en doe uw haar in een losse staart of losse vlecht.

Shampoo speciaal voor beschadigd haar

Voor weerbarstig, broos en beschadigd haar kunt u bij JohnBeerens.com de juiste shampoo vinden! De shampoo van Great Lenghts zorgt ervoor dat uw beschadigd haar weer tot leven komt. Deze fijne shampoo reinigt, voedt en beschermd het haar. Daarnaast is deze shampoo voor zowel haar zonder extensions als haar met extensions.

Beautycare afdeling

Extensions zijn een kostbaar bezit en wij willen u daar graag het beste advies over geven. Onze beautyspecialisten staan u graag te woord voor al uw vragen! U kunt contact opnemen via +31 (0)13 530 2010 of u kunt mailen naar [email protected].