Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
  2. (3)
  3. (1)
  4. (5)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
  2. (9)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Waterstofperoxide

(10 artikelen)
Bekijk alles
Waterstofperoxide (10 artikelen)
Bekijk alles

Waterstofperoxide

Vrouwen willen er graag op z’n best uitzien en een perfecte uitstraling verkrijgen. Vaak laat men de haren in een kapsalon kleuren maar het is ook mogelijk om dit thuis zelf te doen. Wanneer men er voor kiest om het haar zelf te kleuren, is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste producten. Buiten de haarverf zelf, wordt het aangeraden om waterstofperoxide oftwel oxydanten te gebruiken. Waterstofperoxide is eigenlijk een kleurontwikkelaar die ervoor zorgt dat de haar het optimale effect verkrijgt. Zo krijgt de haar vaak een vollere kleur en een extra glans wanneer waterstofperoxide gebruikt word.

Volumes

Waterstofperoxide is in verschillende volumes verkrijgbaar. Dat wil zeggen dat het haar waterstofperioxideconcentraties bevat en dat deze verschillend zijn. Hoe hoger de waterstofperioxideconcentratie, des te beter de kleur tot zijn recht komt en blijft zitten. De oxydanten zijn er dus in verschillende soorten en maten. 

Hoe moet ik het gebruiken?

Waterstofperoxide mag alleen gebruikt worden wanneer men het haar wil kleuren. Zorg dat het dus niet wordt gebruikt wanneer het haar niet wordt gekleurd. Het is de bedoeling dat men een kleine hoeveelheid van de waterstof peroxide toevoegt aan de haarkleuring. Deze twee moeten goed gemengd worden zodat het samen een vloeibaar geheel vormt. Hierna moet de vloeibare massa aangebracht worden op het haar zoals het voorgeschreven staat op de verpakking van de haarkleuring. Laat het zeker even intrekken om een optimaal effect te verkrijgen. Spoel het haar vervolgens goed uit tot alle verf en waterstofperoxide uit het haar zijn verdwenen. Was vervolgens het haar met een goede shampoo, bijvoorbeeld een shampoo voor gekleurd haar. Breng daarna conditioner aan om het haar te voeden en spoel dit vervolgens ook weer uit. Hierna kan het haar in model worden gebracht.

Waterstofperoxide online bestellen

Johnbeerens.com heeft alleen maar de beste merken en de beste haarproducten in het assortiment. Dat komt omdat wij enkel willen dat onze klanten er perfect uitzien en dit ook uitstralen. Daarom is het belangrijk dat men producten kiest die passen bij het haar- en huidtype dat ze hebben. Zo bekomt men een optimaal effect. Ook bij het kiezen van waterstofperoxide is het belangrijk dat het juiste product met de juiste volumepercentage wordt gekozen. Omdat dit vrijwel onbekend is voor velen onder ons, staan onze haarexperts klaar. Zij weten alles over haarkleuringen, oxydanten en verzorgde haren. Als u dus niet zeker bent over uw keuze, twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze beautyspecialisten via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.