Hair Like An Angel!

 

Deze opvallende look zorgt ervoor dat uw haar een echte eyecatcher zal zijn. Bij deze look is het gebruik van een Crimper/Wafeltang onmisbaar, maar het is ook belangrijk om de juiste styling- en finishingproducten te gebruiken, om ervoor te zorgen dat het resultaat optimaal en langdurig zal zijn. Deze look is makkelijk te creëren en is ideaal voor een feestje of avondje uit.

Natuurlijk heeft u een aantal dingen nodig om deze prachtige coupe te creëren, zoals goede styling- en finishingproducten. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met schoon, handdoek droog haar. U kunt het beste hiervoor de Kevin Murphy Angel Wash shampoo en de Kevin Murphy Angel Rinse conditioner (alleen in de punten) gebruiken, omdat deze het haar verdikt en verstevigt. De perfecte basis voor een kapsel met volume..

 

Stap 2.

Breng dan de Kevin Murphy Thick Again aan bij de haaraanzet. Dit voorkomt slap vallend haar en stimuleert de haargroei. Zorg ook dat er een product in het haar zit (vooral de haarpunten) dat het haar beschermt tegen de hitte van stylingtools. Bijvoorbeeld de Kevin Murphy Damage Manager. Föhn het haar daarna geheel droog.

 

Stap 3.

Zet de Diva Crimper Argan Digital aan. Deze is in te stellen op temperatuur van 120 tot 220 graden, dus kies een temperatuur die bij uw haar past. Pak een brede maar niet te dikke pluk, zet de Crimper erin en hou deze een paar seconden op zijn plek. Zet de Crimper dan lager in de haarlok om ervoor te zorgen dat de gehele haarlok gewafeld is. Herhaal dit door heel het haar.

 

Stap 4.

Borstel het haar zachtjes door. Breng een beetje Kevin Murphy Powder Puff aan bij de haar aanzet voor extra volume. Zet de bovenste helft van het haar losjes vast met twee schuifspeldjes en you’re good to go!



 


Bekijk alles
 • Kevin Murphy Angel Wash Shampoo

  Kevin Murphy Angel Wash Shampoo

  € 4,95
  (9 reviews)
 • Kevin Murphy Thick Again
 • Diva Professional Styling Hot Crimper Argan Digital

  Diva Professional Styling Hot Crimper Argan Digital

  € 85,00
  (3 reviews)
 • Kevin Murphy Powder Puff
Bekijk alles