Hairfinity Healthy Hair Haarvitamine

Rating:
86% of 100
Op voorraad
€ 29,70

Belangrijkste kenmerken

  • Bevat vitamine A, B, D
  • Bevat actieve mineralen
  • Voor elk haartype
  • Maximaal 2 capsules per dag
  • Biotine draagt bij aan het behouden van de conditie van normaal haar  

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 850497003202
Merken Hairfinity
Inhoud 60 caps

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Goede dagKan ik deze voedingssupplement ook tijdens de borstvoeding gebruiken.Mvg,Karina
Ik weet dat de hairfinity pillen helpen, maar ik vraag me af of het volkomen veilig is voor je gezondheid. Een hoge dosis aan sommige vitamines is gevaarlijk. Is de dagelijkse hoeveelheid niet te hoog van elke vitamine?
Zijn deze voor mannen of vrouwen? Zie alleen maar vrouwen reviews
Stel je vraag

Omschrijving

Hairfinity Healthy Hair Vitamins zijn vitamines voor het haar. De capsules zijn eenvoudig in te nemen. Hairfinity Healthy Hair Vitamins bevatten een mix van verschillende vitamines en mineralen zoals; vitamines A, B, D en het exclusieve Capilsana® Complex. Hairfinity is een volledig veilige en gezonde manier om vitamines te nemen voor het haar.

  • Bevat vitamine A, B, D
  • Bevat actieve mineralen
  • Voor elk haartype
  • Maximaal 2 capsules per dag
  • Biotine draagt bij aan het behouden van de conditie van normaal haar  

De werking van Hairfinity Healthy Hair Vitamins:

Een gezond lichaam resulteert in een gezond uiterlijk. Naast de Healthy Hair Vitamins zijn ook gezonde voeding, rust en beweging essentieel voor een gezond lichaam en gezond haar. De vitamines van Hairfinity voorzien het lichaam van verschillende essentiële vitamines en mineralen. De belangrijkste ingrediënten van de Hairfinity Healthy Hair Vitamins zijn: Hydrolyzed Collagen, MSM, Horsetail en Silica, Niacin, Panthothenix Acid, Vitamine B12 en Biotine.

Biotine

Biotine draagt bij aan: het behoud van normaal haar, de normale haargroei, het sterk houden van het haar, de conditie van het haar, het behoud van glanzend haar.

Gebruik Hairfinity Healthy Hair Vitamins:

Neem Hairfinity Healthy Hair Vitamins 2 maal per dag gedurende 30 dagen. Een potje bevat 60 capsules, goed voor 1 maand. De Hairfinity Healthy Hair Vitamins zijn volkomen veilig en gebruik!

Ingrediënten Hairfinity Healthy Hair Vitamins

Methylsulfonylmethane (MSM), Calcium Carbonate, Hydrolyzed Collagen, Tunic : Gelatin, D-Calcium Pantothenate (Vitamin B-5), Ascorbic Acid (Vitamin C), Horsetail (Equisetum Arvense) Stem Extract Assayed in Silica (Carrier : Maltodextrin), Anti-Caking agent: magnesium salt of fatty acids, Niacin (Vitamin B3), Riboflavin (Vitamin B7), Pyridoxine Hydrochloride (Vitamin B6), Cyancobalmanin (Vitamin B12), Cholecalciferol (Vitamin D3), Retinyl Palminate (Vitamin A), Folic Acid (Vitamin B9).

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag