Hairloxx Intense Total Care Kit

Nog maar 8 stuk(s) op voorraad
€ 74,50

Belangrijkste kenmerken

  • Pakket speciaal voor extensions
  • Beschermt en voedt het haar
  • Gaat pluis tegen
  • heerlijke verzorgings kit

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 1015814203133
Merken Hairloxx

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De Hairloxx Intense Total Care Kit is een alles in een pakket voor de verzorging van uw hairextensions. In de Hairloxx Intense Total Care Kit zitten vijf verschillende Hairloxx producten die het haar intens verzorgen, namelijk: Hairloxx Intense Shampoo, Hairloxx Intense Conditioner, Hairloxx Hair Mask, Hairloxx Hair Serum en de Hairloxx Hairextension Borstel. Deze producten hebben allen als doel fijn en breekbaar haar te verzorgen en te voeden. Zodat u met mooi zacht en pluisvrij haar de deur uit kunt!

  • Speciaal ontwikkeld voor hairextensions
  • Geschikt voor fijn en breekbaar haar
  • Beschermt en voedt het haar
  • Vrij van parabenen en fruitzuren


Hairloxx Intense Shampoo 250ml

Hairloxx Intense Shampoo is een vitaminerijke shampoo die het haar, door de vitamines A, B en E stimuleert om collageen en elastine aan te maken. Deze zorgen voor celvernieuwing in het haar en is speciaal samengesteld voor fijn en breekbaar haar.

 

Hairloxx Intense Conditioner 250ml

Hairloxx Intense Conditioner behandelt stug, pluizig, onhandelbaar haar en versterkt het haar van binnenuit, voor een mooi, zacht en pluisvrij resultaat. Vrij van parabenen en fruitzuren.

Hairloxx Hair Mask 250ml

Hairloxx Hair Mask is een intensief voedend haarmasker. Door vitamines en antioxidanten wordt de celgroei in het haar bevorderd en helpt uw haar te herstellen. Voor een optimaal resultaat dient u het product regelmatig te gebruiken.

Hairloxx Hair Serum 30ml

Met het Hairloxx Hair Serum beschermt u uw haar tegen warmtebronnen en externe invloeden. Het product is geschikt voor alle haartypes en vrij van parabenen en fruitzuren.

Hairloxx Hairextension Borstel

De Hairloxx Hairextension Borstel is een speciale borstel om hairextensions mee te verzorgen. We weten allemaal dat regelmatig borstelen het haar gezond en klitvrij houdt. Het is echter ook belangrijk voor uw hoofdhuid en hairextensions en noodzakelijk om de hairextensions lang mee te laten gaan.

Gebruik:

Breng de Hairloxx Intense shampoo aan op het haar en masseer voorzichtig in. Knijp vervolgens overtollig water uit het haar en breng de conditioner aan in de haarlengten. Laat het een paar minuten intrekken en spoel het vervolgens goed uit. Het haarmasker kan als derde stap worden aangebracht in de haarlengten en na een paar minuten intrekken worden uitgespoeld. De een na laatste stap is het Hair Serum van Hairloxx. Neem een aantal druppels in uw handen wrijf deze een aantal seconden goed door, vervolgens verdeelt u het serum over de lengten van het haar. In de Hairloxx Intense Total Care Kit vindt u ook een borstel speciaal voor extensions. Borstel uw haar op z’n minst een keer per dag goed door met de Hairextension Borstel van Hairloxx. Begin bij de aanzet en borstel langzaam door naar de punten van het haar.

Resultaat:

De producten van Hairloxx Intense Total Care Kit verzorgen het haar optimaal. Mede door de vitamines die in de Hairloxx Intense Shampoo en in de Hairloxx Hair Mask zitten wordt het haar optimaal gevoed en gehydrateerd. Het Hairloxx Hair Serum zorgt ervoor dat uw haar beschermt wordt en de Hairloxx Hairextension Borstel zorgt ervoor dat uw lokken ultiem zacht blijven. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag