HairMax LaserComb Ultima 12

€ 425,-

Belangrijkste kenmerken

  • 12 Laser Modules
  • Draadloos gebruik
  • Dikker en voller haar
  • Zonder bijwerkingen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 094922026378
Merken Hairmax

Video

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De HairMax Ultima 12 is een laserkam die gebruik maakt van lasers met een lage intensiteit. Deze lasers vernieuwen de haarfollikel en verbetert de algehele gezondheid van de hoofdhuid. Dit zorgt voor voller en dikker haar. De laser is draadloos en daarom gemakkelijk in gebruik. De HairMax Ultima 12 heeft herlaadbare batterijen en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De laser is veilig in gebruik en geliefd door vele contente klanten!

  • 12 Laser Modules
  • Draadloos gebruik
  • Verbetert gezondheid van de hoofdhuid
  • Dikker en voller haar
  • Zonder bijwerkingen
  • Geschikt voor mannen en vrouwen

Werking van de HairMax Ultima 12

De HairMax Ultima 12 stimuleert de haarfolikels waardoor de haarzakjes een energieboost krijgen. Haaruitval ontstaat door slechte doorbloeding of een hormoon genaamd DHT, deze oorzaken zorgen ervoor dat haarzakjes verkleinen en uiteindelijk zelfs kunnen verdwijnen. Door de lazer worden de haarzakjes weer aan het werk gezet en wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden.

Haargroei vindt plaats door middel van drie fases. Allereerst de groeifase, in deze fase geeft HairMax de haarzakjes extra energie waardoor de haarzakjes sneller haren gaan produceren. Hierna komt de rustfase, in deze fase stopt het haar met groeien voor ongeveer 2 tot 4 maanden, in deze fase helpt HairMax het haar om extra haren aan te maken. In de laatste fase, de overgangsfase, helpt Hairmax donsharen uit te groeien tot dikke, volle haren. Als u net begint met het gebruik van de HairMax Ultima 12 kan het gebeuren dat er voor korte tijd een lichte stijging optreed van haaruitval. Dit is niet gevaarlijk, dit komt namelijk doordat zwakke haren vervangen worden door gezonde volle haren.

Gebruik HairMax Ultima 12:

Gebruik de HairMax Ultima 12, 8 minuten per behandeling en 3 dagen per week. Plaats de laserkam plat op het hoofd gedurende 4 seconden. De handige piepende en trillende timer laat weten wanneer de kam naar de volgende plek verplaatst kan worden. Door het gebruik van de Hairmax Ultima 12 hoeft u niet meer maandelijks naar de salon maar kunt u uw haar gewoon thuis behandelen! Een laser van HairMax gaat wel 10 tot 15 jaar mee!

Tip:

Combineer het gebruik van de HairMax Ultima 12 met producten uit de HairMax HairVitals lijn voor een nog beter resultaat.

Resultaat HairMax Ultima 12 :

De HairMax Ultima 12 verbetert de conditie van het haar en stimuleert de groei van nieuwe haren. Ook de conditie van de haarzakjes wordt verbetert waardoor de nieuwe haren voller en steviger zullen zijn. HairMax verbetert dus de volledige gezondheid van uw haar én haarzakjes! Klinisch is bewezen dat de HairMax laser haargroei bevordert en haaruitval behandelt met een slagingspercentage van maar liefst 93%.

Bestel de HairMax Ultima 12 veilig en voordelig online via JohnBeerens.com! 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag