Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
Huidtype
 1. (2)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
Levertijd
 1. (3)
 2. (5)
Stoffen
 1. (1)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Benenverzorging

(8 artikelen)
Bekijk alles
Benenverzorging (8 artikelen)
Bekijk alles

Benenverzorging

De benen zijn misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van het menselijk lichaam, een goede beenverzorging is dan ook een belangrijk onderdeel van de dagelijkse verzorging. Omdat de benen vaak veel te verduren hebben, is het aan te raden deze extra te verzorgen. U kunt uw benen verzorgen met bijvoorbeeld beencrème of beenspray. Of het nou gaat om droge of om pijnlijke vermoeide benen, op JohnBeerens.com is een groot assortiment aan verschillende soorten beenverzorging beschikbaar.

Vermoeide en pijnlijke benen

Heeft u vaak last van vermoeide, zware en pijnlijke benen? Dan bent u bij JohnBeerens.com aan het juiste adres. Vermoeide, zware en pijnlijke benen zijn, helaas, een veelvoorkomend probleem. Maar wat is de oorzaak van deze klacht precies? De oorzaak van snel verzwaarde en vermoeide benen is een slechte bloedcirculatie vanuit de voeten en onderbenen. Het komt dan ook vaker voor als u veel rechtop staat, het bloed moet dan namelijk voortduren tegen de zwaartekracht naar boven gepompt worden. Dit vergt veel van uw benen, die raken naar verloop van tijd dan ook vermoeid en voelen zwaar en pijnlijk aan. Nu u de oorzaak weet van uw snel pijnlijke, vermoeide en zware benen is het belangrijk om te weten wat u er aan kunt doen. U kunt een verstevigende beenspray of beencrème aanschaffen die de bloedcirculatie stimuleert, waardoor u dus minder last krijgt van uw benen. 

Heeft u twijfels over wat voor beenverzorging u nodig heeft? Bel dan eens met onze beautyspecialisten: +31 (0)13 - 5 30 20 10 voor passend advies!