Merken
 1. (4)
 2. (1)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (3)
 9. (1)
Levertijd
 1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Body olie

(5 artikelen)
Bekijk alles
Body olie (5 artikelen)
Bekijk alles

Body Oil

Laat uw huid intense genieten met een Body Oil! Niet alleen is een olie een ultieme verzorging van de huid, maar het geeft ook een kalmerend en rustgevend effect voor lichaam en geest.

 • Kalmerend en rustgevend effect
 • Verzorgende werking
 • Voor ieder huidtypen
 • Verbeterd de elasticiteit van de huid

De oliën voor de huid

De Body Oil lijn bestaat uit vele oliën voor de huid. Zo is er de Balm Balm Body Oil Detox. Deze olie verzorgt de huid en zal voor stimulatie en reiniging zorgen. Om de elasticiteit van de huid te verbeteren is er de Matispa Slimming Oil. Hiernaast creëert de olie een slankere uitstraling. De Balm Balm Body Oil Mum To Be olie zal de uit balans gebrachte huid herstellen. De huid zal zijdezacht aanvoelen en er gezond uitzien. En door de actieve ingrediënten in Matispa Relax Oil wordt de elasticiteit van de huid verbetert. Daarnaast is het ook heerlijk genieten met deze kalmerende en rustgevende olie. Naast deze producten bestaat de Body Oil lijn nog uit vele andere fijne producten!

Beautycare afdeling

Wilt u ook een heerlijk ontspannen moment creëren en tergelijkertijd uw huid de beste verzorging geven? Bestel dan nu een Body Oil! Heeft u nog vragen over welke olie het best bij uw huidtypen past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling! De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].