Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (1)
Huidtype
 1. (1)
 2. (3)
Levertijd
 1. (2)
 2. (4)
Stoffen
 1. (1)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Buste

(6 artikelen)
Bekijk alles
Buste (6 artikelen)
Bekijk alles

Huidverzorging voor de Buste

Het kan voorkomen dat de huid bij de buste dunner en slapper wordt, naarmate we ouder worden of na gewichtsverlies. Ook kan het voorkomen dat je, bijvoorbeeld na de zwangerschap, striemen op de borsten hebt gekregen. Er bestaan dan ook speciale producten die zijn ontwikkeld om deze huid extra te verstevigen. Bij regelmatig gebruik zal dit dan ook resulteren in stevige borsten. Als u op zoek bent naar een crème voor de buste, bent u bij JohnBeerens.com aan het juiste adres.

Borsten crème

Een geschikte crème voor de borsten die bovenstaande probleem allemaal in één keer aanpakt is deze buste crème van Payot. De crème heeft een ultra verstevigende aanspannende verzorging  in een lichte, zijdezachte crèmegel die smelt op de huid. Als u op zoek bent naar een product dat u stevige en prachtige borsten geeft, zit u met deze crème van Payot zeker goed. Payot Bust-Performance verstevigt de borsten, remodelleert en vormt de borsten De borsten worden versterkt met natuurlijke sporenelementen.

Twijfelt u over of uw buste extra verzorging nodig hebben? Of welke verzorging het beste bij u past? Onze beautyspecialisten kunnen u adviseren via het telefoonnummer: +31 (0)13 - 5 30 20 10.